Photoshop artık cebinizde

Teknolojinin artık giderek tablet bilgisayarlar ve akıllı telefonlar üzerine kuruluyor olması dünya devi firmalarının dikkatini çekerek onları ürünlerini ve hizmetlerini bu yönde geliştirmeye itiyor.

Photoshop artık cebinizde
28 Şubat 2013 Perşembe 15:22 tarihinde eklendi.

 

Dünyanın en bilinir markalarından ve bulunduğu alanda neredeyse rakipsiz olan Adobe, dijital pazarlama ve dijital ortam çözümleri alanlarında dünya çapında ürün ve hizmet sunmaktadır.
 
Adobe elimizden düşürmediğimiz iPhone ile Android işletim sistemli akıllı telefonlar için de Photoshop’u kullanılabilinir hale getirdi.
 
Neler Yapabiliriz?
Tablet uygulamalarındaki sorunları ve pozitif yönleri deneyen Adobe bu bir senelik tablet uygulaması denemesi sonucunda artık iPhone ve Android uygulamaları sayesinde akıllı telefonlarımız ile 12 megapiksele kadar çok katmanlı dosyalarla çalışmamızı mümkün kılacak.
 
Artık çektiğimiz fotoğrafları anında Photoshop ile düzenleyebileceğiz ve eğer istersek akıllı telefonumuz ile photoshop yaptığımız bir fotoğrafı masaüstü bilgisayara indirilebileceğiz.

Bir eklenti ile Photoshop CS5 ve üstü yazılım kullanıcıları akıllı telefonlarında başlattıkları çalışmalara bilgisayarlarında devam edebilecekler.
 
Uygulamanın özellikleri, tablet için kullanılan uygulama ile birebir aynı. Photoshop Express sayesinde artık sizler de seçki ve kompozit fotoğraflar yakalayabilecek, fotoğraftaki görüntüleri asimetrik ve yamuk hale getirebilecek, yara, sivilce gibi rahatsız edici unsurları fotoğraftan kaldırabileceksiniz.

Milliyet