Piezo Burun Estetiği

Estetik ameliyatlar içinde en çok tercih edilen kısımlardan birisi burundur. Burun yapısı pek çok kimse de kemerli olabilir ya da yapısal olarak oldukça bozuk bir görünüme sahip olabilir.

Piezo Burun Estetiği
04 Şubat 2019 Pazartesi 12:07 tarihinde eklendi, 1.879 kez okundu.

Estetik ameliyatlar içinde en çok tercih edilen kısımlardan birisi burundur. Burun yapısı pek çok kimse de kemerli olabilir ya da yapısal olarak oldukça bozuk bir görünüme sahip olabilir. Bazı durumlarda burnun yapısı kişinin sağlığını etkileyecek şekilde yapısal olarak kötü durumda olabilir. Bu gibi durumlarda burun estetiği işlemi zorunlu bir işlem haline gelebilir. Burun estetiği ameliyatı olarak pek çok teknik bulunabilir. Bu teknikler içinde Piezo burun estetiği tekniği de yer alır. Son zamanların en modern ve yeni burun estetiği tekniklerinden birisi olan Piezo burun estetiği sağladığın avantajlar bakımından hem doktorlar hem de hastalar tarafından en çok tercih edilen yöntemlerdendir. Piezo burun estetiği İtalyan tekniği ile yapılan bir tekniktir. Burun kemiğinin yapısal olarak bozuk kısımlarını düzeltmek için işlem ses dalgaları ile yerine getirilir. Burun dokusuna zarar verilmeden yapılan bu işlemde operasyon sonrası da risk faktörleri diğer burun estetiği ameliyatlarına göre oldukça azdır. Hasta operasyon sonrasında çok daha hızlı bir şekilde iyileşme sürecine girer. Operasyon bittikten sonra diğer burun operasyonlarında olan komplimanlar piezo burun estetiği operasyonunda çok daha azdır ya da hiç yoktur. Bu açıdan doktor ve hastalar tarafından piezo burun estetiği tekniği beğenilerek tercih edilir. Dikkat edilmesi gereken tek şey bu operasyonu yapacak uzman doktor seçimine dikkat etmektir. Bu alanda uzman doktor tercih edildiğinde operasyon gayet başarılı bir şekilde tamamlanmaktadır.
 

Piezo Burun Estetiğinde İyileşme Süreci Nasıl Olur?
 

Burun estetiği ameliyatı geçirenler için operasyon esnasında yaşanan stresler dışında operasyon sonrasında da stresler iyileşme süresinin uzamasıyla genelde artmaktadır. Piezo burun estetiğinde iyileşme süreci ise diğer burun estetiği operasyonlarına göre çok daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerlediği için hasta operasyon sonrası daha güvenli ve huzurludur. Operasyondan sonra normal burun estetiği ameliyatında yaşanan sorunlar Piezo burun estetiği operasyonunda çok yaşanmaz. Hastalarda hastalık sonrası yan etkiler az görülür ya da hiç görülmez. Bu durumda iyileşme sürecini hızlandırır. Operasyon sonrası 1 gece müşahede altında kalmanız yeterli olacaktır. Bir hafta sonra tamponlar çıkarılır ve artık normal yaşamınıza güvenle devam edebilirsiniz. Tamponların çıkarılmasıyla birlikte çok daha rahat bir şekilde nefes alıp vermeye başlarsınız. Operasyon sonrasında birkaç ay burunuza çok su değdirmemeye özen gösterin. Mümkünse bir ya da iki ay denize girmeyin. Burnunuz bir operasyondan geçtiği için burnunuzu olası darbelerden korumaya özen gösterin. Ameliyat sonrasında burnunuz hassas olacağı için her türlü darbeden burnunuz korumaya özen gösterin.

 

Piezo Burun Estetiği Neden Sık Tercih Edilmektedir?
 

Burun estetiği ameliyatları içinde en çok beğenilen ve tercih edilen yöntemlerinden birisi olan Piezo burun estetiği operasyonu doktor ve hastalar tarafından sık tercih edilmektedir. Piezo burun estetiği operasyonun sık tercih edilmesinin nedenleri olarak şunları söyleyebiliriz;

• Piezo burun estetiği ameliyatı diğer burun estetiği ameliyatlarına göre çok daha az risklidir. Hastaların iyileşme süreci çok daha hızlı bir süreçte gerçekleşmektedir.
• Piezo burun estetiği operasyonu sonrasında hastalarda çok az komplikasyon görülmektedir ya da hiç görülmemektedir.
• Piezo burun estetiği operasyonunda burnun dokusal yapısına dokunulmadan işlem yapılır.
• Piezo burun estetiği operasyonun en büyük avantajlarından birisi operasyon sonrasına ağrı sızı gibi durumların az yaşanması ya da hiç yaşanmamış olmasıdır. Hastaların operasyon sonrasında ağrı sızı şikayetleri diğer operasyonlara göre çok daha az olduğu için bu operasyon diğer burun estetiği operasyonlarına göre daha sık tercih edilir.