Pınar Eliçe işinden oldu

Lerzan Mutlu ile CINE5 koridorlarında birbirlerine giren ve programı yayından kaldırılan Pınar Eliçe yaşanan küfürlü kavgayla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Pınar Eliçe işinden oldu
08 Nisan 2011 Cuma 17:45 tarihinde eklendi, 3.096 kez okundu.

 

İşte o açıklama..
Sevgili Basın Mensubu Arkadaşlarım;
 
Maalesef dünden (07.04.2011) beri hiç de istemediğim bir şekilde medyanın gündemini meşgul etmekteyim.
 
Yaşanan bu talihsiz ancak önlenemesi çok zor olan olayın sizlerin ve müzikseverlerin gündemini daha fazla meşgul etmemesi için konuyu  uzatmama kararı almıştım. Ancak bilgim olmadan ve bana doğrulatılmadan medyada yer alan pek çok yanlış bilgiyi okuyunca; bu açıklamayı yapmayı zorunlu gördüm.
 
Öncelikle ve ehemmiyetle belirtmek isterim ki; özel hayatım dolayısı ile uzun bir sürenin ardından geri döndüğüm meslek ve televizyonculuk hayatımın bu evresinde, böylesine sanatçı ve şahsi karakterime uymayan bir şekilde gündeme gelmek beni çok üzdü.
 
 Ancak her ne kadar sanatçı kimliğiniz ve terbiyeniz sizi bir noktaya kadar engellese de, sürekli olarak tahrik edilmek, saygısızca hareketlere ve söylemlere muhatap kılınmak, insani zaaflarınız ve kendinizi, gururunuzu koruma güdünüz; bir noktada sizleri istenmeyecek bir durumla karşı karşıya bırakabiliyor. Dün olan da budur.
 
Konun muhatabı olan diğer kişi ile televizyon programım öncesinde tartıştığım, sonradan söylemekten utandığım bazı kelimelerin ağzımdan çıktığı, sesimi yükselttiğim doğrudur.
 
Ancak konu ile ilgili diğer detaylar; hadiseyi medyaya servis eden kişilerin  kasıtlı ve ne amaçlı olduğu belli olan abartma ve yalan yanlış bilgi aktarımlarından ibarettir.
 
 
Olayın gerçeklerini aktarmak gerekirse;  
 
1-     YILDIZ TİLBE: Bu talihsiz olay esnasında sevgili arkadaşım Yıldız Tilbe orada değildi. Kendisi ayrılmıştı. Belki de orada olsaydı, bu olay hiç yaşanmayacaktı. Çünkü sevgi ve saygı duyduğum, kaale aldığım bir kişinin yanında kendime hakim olmam daha kolay olurdu.
 
2-     MOBİLYA: Yayın yaptığım süre içinde programımın dekorunu oluşturan firmaya; başka bir kişinin yada programın dekorunu yapmaması, değiştirmesi gibi konularda baskı yapmam söz konusu değildir, böyle bir olay yaşanmamıştır. Kaldı ki; sözü geçen firma oldukça profesyonel, iş bilen ve işine karıştırmayacak bir firmadır ve benim de böyle bir müdahalede bulunacak kadar küçülmem düşünülemez bile...
 
3-     BOĞAZINA SARILMAK : Ne kadar sinirlensem, ne kadar çileden çıksam da; hiçbir şekilde kimseye darp etmem mümkün değildir. Saç çekmek, boğazına sarılmak gibi şeyler asla olmamıştır.
 
4-     KISKANÇLIK: İlk günden bu yana Muhabbet Pınarı’nda konuk etme şerefine eriştiğim tüm sanatçı dostlarıma bir kez daha teşekkür etmek isterim.Zaman zaman popülerlik açısından birilerimiz öne geçsek de; hiçbir sanatçı bir diğerinden daha az saygıdeğer yada konuk edilmeye daha çok layık değildir. Bu düşünce de olduğum için; böyle bir kıskançlık için de olmam da düşünülemez.
 
Gerçeklerin bunlar olmasına karşın; ne kadar tahrik edilsem ve üstüme oynansa da kendime hakim olmam, bu olaya dahil olmamam gerekirdi.
 
Bu vesile ile; bir kez daha olayın hakikatlerini ve detaylarını bilgilerinize sunar; bu talihsiz olay için hayranlarımından özür diler ve bundan sonra mümkün olduğunca sadece sanat çalışmalarımla ve güzel haberlerle gündemde olmaya gayret edeceğimi  bildiririm.
Sevgi ve saygılarımla
 
Pınar Eliçe