Piontek, antrenör kurslarına konuk oldu

A Milli Takım eski teknik direktörü Sepp Piontek, Antalya Susesi Otel'de Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA A Lisans ve UEFA B Lisans Kursları'na ziyarette bulundu.

Piontek, antrenör kurslarına konuk oldu
22 Nisan 2014 Salı 21:15 tarihinde eklendi.

Kursiyerlerle gerçekleştirilen sohbet toplantısında konuşan Alman çalıştırıcı, A Milli Takım'da Fatih Terim ile birlikte görev yaptığı dönemi anlatırken, futbola bakışı, Türk ve Dünya futbolu ile ilgili gözlemlerini de aktardı. Türk futbolunun büyük gelişme gösterdiğini ifade eden Piontek, futbolcularla çok iyi ilişkiler kurabilme ve çalışkanlık gibi çok önemli meziyetleri olduğunu belirttiği Fatih Terim'in dünyanın en önemli teknik direktörleri arasında yer aldığını kaydetti.

Alman çalıştırıcı, kursiyerlere meslek yaşamlarına yön verecek çeşitli tavsiyeler sunarken, Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası ile ilgili öngörülerde de bulundu.

3-5-2 sisteminin yaratıcısı olarak bilinen ve özellikle Danimarka Milli Takımı ile elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Sepp Piontek, 1990-1993 yılları arasında A Milli Takım'da görev yapmıştı.


CİHAN