Pippa kalçası ‘doldurma’ mı?

Prens William ve Kate Middleton’un düğününde tüm dikkatleri üzerine çeken “küçük kardeş” Pippa Middleton’un kalçası günlerce gündemde kalmış, uğruna hayran siteleri bile açılmış, kadınlar aynı popoya sahip olabilmek için estetik cerrahlarının kapısında sıra olmuştu

Pippa kalçası doldurma mı?
16 Ağustos 2011 Salı 08:49 tarihinde eklendi.

 

Pippa Middleton’un ablasının gelinliğini taşırkenki görüntüleri ‘Pippa kalçası’ modasını başlatmıştı. Ancak Pippa Middleton’un kot pantolonla çekilen fotoğraflarını karşılaştıran bazı moda uzmanları, Pippa’nın kalçasının düğünde doğal bir görüntü sergilemediğini ileri sürdü.
 
Pippa’nın kot pantalonlu görüntülerine bakan modacılar, Düşes’in kardeşinin kalçasının aslında düz bir şekle sahip olduğunu iddia etti.
 
Yükseklik verilmiş olabilir
Londra’da spa merkezi sahibi olan Lesley Reynolds Kahn, “O muhteşem kıyafetin içinde kalçasına biraz yükseklik hatta biraz dolgunluk veren bir şeyler olabilir” diye konuştu. Bir diğer olasılık ise, mükemmel bir şekilde yapılmış olan pahalı elbilerin, kalçayı kendiliğinden kaldırıyor ve dolgun gösteriyor olabileceği. Yani Pippa’nın pahalı el yapımı elbisesi, doğru yerde doğru açıyı vererek, kalçasını mükemmel göstermiş olabilir.