Pis ama dürüst hostel

Amsterdam’da hizmet veren hostel turistler tarafından “dünyanın en pis hosteli” ilan edilse de internet sitesindeki dürüst reklamı sayesinde dolup taşıyor. Sahipleri duş alanlara perdelere kurulanmalarını söylüyor.

Pis ama dürüst hostel
15 Kasım 2012 Perşembe 13:33 tarihinde eklendi, 1.294 kez okundu.

 

Hollanda'nın başkenti Amsterdam’da bulunan Hans Brinker misafirleri tarafından “dünyanın en pis hosteli” seçildi. Fakat yöneticileri mekanlarının reklamını yaparken o kadar dürüst davranıyor ki turistler burada kalabilmek için sıraya giriyor.
 
İnternet sitesinde yayınladıkları ilanlarında hosteli “Buradan daha kötü bir yer bulamazsınız ama biz elimizden geleni yapacağız” sloganıyla tanıtan yöneticiler müşterilerini kandırmadıkları için popüler olduklarına inanıyor.
 
Ziyaretçilerin duşa aldıktan sonra havlu yerine perdelere kurulandığı 127 odalı hostelin internet sitesindeki tanıtımında şu ifadelere yer verildi:
 
“Hans Brinker Budget son 40 yıldır müşterilerini gururla hayal kırıklığına uğratıyor. Cezaevindeki hücrelerle yarışan konfora sahip hostelimizde zemin katta bulunan havasız bir bar mevcut.
 
Burada kalanlar akıl sağlığını kaybetmesi, yediği yemeklerden zehirlenmesi ve radyasyondan etkilenmesi halinde hostelimizi sorumlu tutamaz.”

NTV