PKK'nın silah ve mühimmatları ele geçirildi

MARDİN'in sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerinin bir binada yaptığı aramada PKK'lı teröristlere ait, 1 roket atar silahı, 14 Kalaşnikof tüfek, 1 tabanca, 18 el bombasının da aralarında bulunduğu çok sayıda silah, patlayıcılar ve mühimmat ele geçirildi.

PKKnın silah ve mühimmatları ele geçirildi
30 Mayıs 2016 Pazartesi 20:09 tarihinde eklendi.
Mardin'in 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı getirilen Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçleri hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor. Güvenlik güçleri bugün ilçede bir binada yaptığı aramada PKK'lılara ait çok sayıda silah, patlayıcı ve mühimmatlar ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin 1 roket atar silahı, 14 Kalaşnikof tüfek, 1 tabanca, 18 el bombası, 2 antitank, 3 antipersonel, 3 adet sevk fişeği, 3 hazırlanmış el yapımı patlayıcı, 4 telsiz, 2 alfa fire, 2 uzaktan ateşleyici kumanda, 1 voltmetre, 66 tane dolu Kalaşnikof şarjör, 
 
13 hücum yeleği, 2 palaska tipi şarjörlük, çok sayıda normal ve elektrikli fünye, 4 hazır pil düzeneği, 3-5 m infilaklı fitil, 1 kelepçe olduğu belirtildi.