Playstation 4 ile Gerçekçi Oyun Deneyimi

Günümüzde teknoloji devlerinin en yenilikçi teknolojik gelişmeleri ile birlikte bu alanda çok daha profesyonel ve kaliteli çözümlerden yararlanılabiliyor.

Playstation 4 ile Gerçekçi Oyun Deneyimi
17 Mart 2015 Salı 01:51 tarihinde eklendi.

Özellikle de günümüz modern teknolojisinin en önemli markalarından birisi olarak öne çıkan Sony markası, teknolojik yenilikleri ile oyun dünyasında oldukça kaliteli ve profesyonel etkiler yaratıyor. Birbirinden üstün teknolojilere sahip olan farklı sistemleri ile artık Sony markası oyun dünyasında oyun severlere daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Son yıllarda teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ile birlikte artık birbirinden kaliteli oyunlar tasarlanıyor. Özellikle de görüntü teknolojisi ve grafik kalitesi yönünden önemli etkiler sağlamakta olan farklı teknolojik sistemlerin bulunması sayesinde çok daha kaliteli sonuçlar elde edilebiliyor ki bu durumda oyun severlere çok daha kaliteli ve gerçekçi bir oyun deneyimi yaşayabilme imkanı sağlıyor.

 

AMD tarafından geliştirilen özel bir anakarta sahip olan Playstation 4 düşük enerji tüketimine karşın yüksek performans sağlayan x86-64, 8 çekirdekli AMD Jaguar işlemcisi ile de oyun severlerin oyun deneyimlerini daha kaliteli hale getiriyor. Yeni nesil AMD Radeon tabanlı 1,84 TFLOPS grafik motoruna ek olarak 8GB GDDR5 RAM’ i ile de çok daha yüksek bir performansa ulaşıyor. Blu-ray, Drive 6X ve DVD 8X medya oynatıcılarına sahiptir. Çevrimiçi oyun gibi pek çok özelliğe sahip olan PS4 oyun konsolunun bir diğer önemli yeni özelliği ise kablosuz uzaktan yönetime sahip olmasıdır. Bu gibi özelliklere sahip olan PS4 için en uygun fiyatlara Ucuz Budur kalitesinde ulaşabilme imkanı bulunuyor. En ekonomik PS4 fiyatları ile artık en yüksek kalitedeki oyun deneyimine daha ekonomik şekilde ulaşılıyor. Uygun fiyata sahip olan Playstation 4 oyun konsolunu çok daha güvenli ve çok daha ekonomik bir şekilde online olarak satın alabilme imkanı bulunuyor.

 

Bu gibi etkileri ile dikkatleri üzerine çekmekte olan yeni nesil teknolojik sistemler günümüz modern çağının oyun severlerinin keyifli zamanlar geçirebilmeleri açısından oldukça önemli katkılar sağlıyor. 1994 senesinde ilk defa piyasaya sunmuş olduğu Playstation oyun konsolu ile oyun dünyasında devrim niteliğinde bir yenilik yaratan Sony markası Playstation oyun konsolunu gelişen modern teknolojiye göre daha özel ve daha gelişmiş donanımlar ile geliştirmeye devam ederek, farklı dönemlerde farklı versiyonları ile piyasa sunuyor. Sony tarafından geliştirilen Playstation serisi PS1, PS2, PS3 ve en son olarak PS4 ile oyun severlere her yeni modelin çok daha kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Bu durumda son derece yoğun ve sık bir şekilde dünyanın her yerinde oyun severlerin en çok tercih etmekte oldukları oyun konsollarının başında gelmesine yol açıyor. 2013’ te Türkiye’de de piyasaya sürülen Playstation 4 üstün donanım özellikleri ile en gerçekçi grafiklere sahip olan en büyük boyutlu ve en geniş kapsamlı oyunları en üst performansta kaliteli bir şekilde oynayabilme imkanı sağlıyor. İnternetin online alışveriş lideri ucuzbudur.com ile artık PS4’ünüzü güvenli ve ekonomik şekilde kapınıza kadar getirtin.