Playstation 4 resmen tanıtıldı!

Sony, yeni oyun konsolu Playstation 4'ü en sonunda gün yüzüne çıkarttı.

Playstation 4 resmen tanıtıldı!
11 Haziran 2013 Salı 10:48 tarihinde eklendi, 1.159 kez okundu.
Sony, yeni oyun konsolu Playstation 4'ü en sonunda gün yüzüne çıkarttı.
 
Sonunda, Sony'den PS4 hakkında açıklamalar geldi. Gelen açıklamalara göre, Xbox One'ın E3 oyun konsolu karşısında sıkı bir rekabet yaşayacaklarını düşünseler de yeni PS4, E3'ten daha ucuz konumda. Ayrıca yazılım ve hizmet konusunda da kendilerine güveniyorlar.
 
Biraz da Playstation 4'ün görünümünden bahsedelim; Öncelikle yanlara doğru yatık bir vaziyette. Bir adet HDMI çıkışı, ön tarafa konulmuş iki adet USB çıkışı, dijital optik çıkışı, internet ve de aux birleştiricisi ki bu birleştirici muhtemelen Sony'nin yeni Eye/Move projesini destekleyecek.

 
PS3'ün kütüphanesini ve oyunlarının halen geçerli olacağı "bol ödüllü" kütüphanesinin de kullanılmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca PS4 için geliştirilmiş 30 oyun var ve bunların 20si bu yıl içinde yayınlanacak. Cloud sistemi hakkında fazla bilgi vermeyen yöneticiler, 2014 yılında tamamlanabileceğini belirtti.
 
Fiyatına gelince, yeni PS4 399$ ve 349€ olarak satışa sunulacak. Çıkış tarihi netlik kazanmayan oyun konsolu için yaz tatili bitmeden piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
 
Kaynak: teknolojioku.com