Polis dövmeli iki soyguncuyu arıyor

Zeytinburnu'nda bir fatura ödeme merkezine giren iki kişi silah zoruyla 3 bin TL'yi alıp dükkandan çıktı.

Polis dövmeli iki soyguncuyu arıyor
07 Ağustos 2013 Çarşamba 13:31 tarihinde eklendi, 1.058 kez okundu.
İşyeri sahibi Bekir Yavuz'un arkasından koştuğu soyguncular kiralık otomobille kaçmak istedi. Ancak otomobile binmeye fırsat bulamayan iki şüpheli peşlerinden gelen Bekir Yavuz'a silahla iki el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı. Polis kolları dövmeli iki soyguncuyu arıyor.
 
İddiaya göre 5 Telsiz Mahallesi 1133 Sokak 11 numarada bulunan fatura ödeme merkezine saat 11.30 sıralarında iki kişi girdi. Fatura ödeyeceklerini söyleyen zanlılar silahlarını çekip işyeri sahibi Bekir Yavuz'u etkisiz hale getirdi. Saldırganlar kasada bulunan 3 bin TL'yi alıp kaçtı. Soyguncular, kiralık olduğu öğrenilen otomobile binip uzaklaşmak istedi. Ancak kendilerini Yavuz'un kovaladağını gören soyguncular otomobile binmeden yaya olarak kaçmaya başladı. Silahlarıyla arkalarından gelen Bekir Yavuz'a iki el ateş eden saldırganlar izlerini kaybettirdi.
 
İşyeri sahibi Bekir Yavuz, "Hırsızlık amacıyla geldiler. Silah çektiler zaten kasada fazla birşey yoktu. 3 bin lira kadar vardı. O parayı aldılar. Sonra kaçtılar. Ben kovalayınca bana da ateş ettiler" dedi.
 
Polis ekipleri, kolları dövmeli olduğu öne sürülen iki şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı.