Polis, hırsızı ayak izinden yakaladı

Mersin’in Tarsus ilçesi Altaylılar Mahallesi'nde bir evden 12 Haziran'da meydana gelen hırsızlık olayını polis, ayak izinden yola çıkarak aydınlattı.

Polis, hırsızı ayak izinden yakaladı
14 Ağustos 2013 Çarşamba 19:45 tarihinde eklendi.

Hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Grup Amirliği görevlileri, olay yerinde yapılan titiz inceleme ve araştırmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği değerlendirilen şüpheliye ait bir adet ayak izini tespit etti.

Olay yerinde tespit edilen ayak izi ile, yakalanan şahsın giymiş olduğu ayakkabı muhafaza altına alındı. Deliller, incelemeler için Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğüne gönderildi. Yapılan inceleme sonucu elde edilen ayak izinin, olay ile ilgili yakalanan şahsa ait olduğu tespit edildi. Olayın faili adli makamlara sevk edildi.

Konuyla ilgili Tarsus Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacı ile bu tür olayları gerçekleştiren ve haksız kazanç sağlayan şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” denildi.


CİHAN