Polis koruması istemedi

Polis operasyonuyla hücreevinde, işyeri ve evinin fotoğrafları bulunan Acun Ilıcalı’ya İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis koruması vermek istedi. Ilıcalı, bu teklifi geri çevirdi

Polis koruması istemedi
18 Ekim 2013 Cuma 09:54 tarihinde eklendi, 1.407 kez okundu.
Geçen nisan ayında El-Kaide hücre evlerinde ele geçirilen bilgisayarların şifrelerinin kırılması üzerine elde edilen dosyalarda Acun Ilıcalı’ya suikast hazırlığı yapıldığı ortaya çıkmıştı.
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonuyla hücreevinde, işyeri ve evinin fotoğrafları bulunan Ilıcalı’ya İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis koruması vermek istedi. Geçen günlerde, Ilıcalı’nın ofisine giden görevliler, yapımcıya 24 saat yakın koruma verebileceklerini söyledi. 
 
Ilıcalı ise kendisine yapılan bu teklifi geri çevirdi. Ilıcalı, normal yaşantısına eskiden olduğu gibi korumasız devam edeceğini belirtti.
 
Hizbullah’a yönelik operasyonlarda ele geçi-rilen dökümanlarda evi ve işyerinin adresiyle krokileri çıkan ve bombalı suikast hazırlığı yapıldığı anlaşılan modacı Cemil İpekçi’ye  2011 yılında devletten koruma verilmişti. İpekçi,  o günden beri koruması olmadan dışarıya adım atmıyor.