Polis memuru, polis merkezinde intihar etti

BURSA’da polis memuru 44 yaşındaki Cahit Korkmaz, polis merkezinde namaz kıldıktan sonra beylik tabancasıyla kalbine ateş intihar etti.

Polis memuru, polis merkezinde intihar etti
25 Ekim 2016 Salı 22:59 tarihinde eklendi.
BURSA’da polis memuru 44 yaşındaki Cahit Korkmaz, polis merkezinde namaz kıldıktan sonra beylik tabancasıyla kalbine ateş intihar etti. Korkmaz'ın olaydan yarım saat önce mesai arkadaşlarına “Namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi, çok korkuyorum” dediği iddia edildi.
 
Olay, bugün saat 14.45 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Caddesi'ndeki Çekirge Polis Merkezi’nde meydana geldi. Polis merkezinde arşiv sorumlusu olarak görev yapan 18 yıllık polis memuru 3 çocuk babası Cahit Korkmaz, abdest alıp namaz kıldıktan sonra dinlenme odasına geçip beylik tabancasıyla kalbine tek el ateş etti. Silah sesleri üzerine odaya koşan mesaj arkadaşları, Korkmaz'ı kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Arkadaşları tarafından yakındaki Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürülen Cahit Korkmaz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
 
Korkmaz'ın, olaydan yarım saat önce birlikte çay içtiği mesai arkadaşlarına “Namaz kılıyorum diye beni de FETÖ operasyonlarına dahil ederler mi, hapise atarlar mı, ailem perişan olur mu? Bylock dinlemelerine takılır mıyım, çok korkuyorum" dediği belirtildi. 
 
AİLESİNE NOT BIRAKTI
 
Korkmaz'ın ailesine hitaben ise, “Sizleri çok seviyorum, intiharımda sizlerin bir etkisi yok, sadece korkum beni bu duruma getirdi” diye not bıraktığı ifade edildi. 
 
Cahit Korkmaz’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'nun morgu’na kaldırıldı.