Polis su kuyusunda kayıp aranıyor

Üsküdar'da, polis, bir buçuk aydır kayıp olan Mesut Gürbüz'ü İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait su kuyusunda aradı.

Polis su kuyusunda kayıp aranıyor
11 Mayıs 2013 Cumartesi 16:10 tarihinde eklendi.

 

Üsküdar'da, polis, bir buçuk aydır kayıp olan Mesut Gürbüz'ü İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait su kuyusunda aradı. Mesut Gürbüz'ün düşmüş ya da öldürülüp içine atılmış olabileceği şüphesiyle en son görüldüğü yerde bulunan İSKİ kuyusunda kamerayla yapılan arama çalışmaları olumsuz sonuçlandı.
 
İddialara göre, Gürbüz, bir buçuk ay önce kayıplara karıştı. Yakınlarının kayıp başvurusunda bulunmasının ardından arama çalışmalarına başlayan polis, inceledikleri kamera kayıtlarından, Gürbüz'ün son olarak Çengelköy Kuleli Mahallesi'nde görüldüğünü tespit etti. Polis, Mesut Gürbüz'ün düşmüş ya da öldürülüp kuyuya atılmış olabileceği şüphesiyle arama çalışmalarını mahalle içinde bulunan İSKİ'ye ait kuyularda yoğunlaştırdı.
 
İtfaiye ekiplerinden ve kuyularda kamerayla arama yapan özel bir şirketten yardım alan polis, bugün, bir sokak üzerindeki 16 metre genişliğinde 85 metre derinliğindeki kuyuda arama yaptı. Özel kamerayla, kuyudaki suyun yüzeyinde ve birkaç metre derinliğinde yapılan arama çalışmalarında sonuç elde edilemedi. Polisin, arama çalışmalarına diğer İSKİ kuyularında da devam edeceği öğrenildi. Mesut Gürbüz''un br iş adamının şoförünün akrabası olduğu da öğrenildi