Polis-vatandaş el ele

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'nci yıl dönümü kapsamında Dağkapı Meydanı'nda düzenlenen polis haftası etkinlikleri sürüyor.

Polis-vatandaş el ele
08 Nisan 2013 Pazartesi 15:55 tarihinde eklendi, 1.111 kez okundu.

 

Emniyet Müdürü Recep Güven ve polis müdürleri geldikleri meydanda halkla bir araya gelip, Gençlik Merkezi Korosu'nun seslendirdiği şarkıları dinledi. Daha sonra çalan müzik eşliğinde Recep Güven, polisler ve vatandaşlar halay çekerek polis haftasını kutladı.
 
Kentte ilk kez vatandaşla halay çekerek polis haftasını kutlayan Emniyet Müdürü Recep Güven, "Biz hizmet vermekten onur duyduğumuz halkımızla beraber halay çekmekten zevk aldık. Bizi destekliyorlar, bu güzel ortamın, güzel beklentilerin yansımasıdır. İnşallah daha güzel olacak, daha coşkulu kutlayacağız. Halk aslında polisle hep iç içeydi. Şuan kendilerini ifade ediyorlar ve görünür oldular" dedi.
 
EL ELE HALAY
 
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıldönümü kapsamında Dağkapı Meydanı'nda düzenlenen 'Polis Haftası' etkinliklerinde Emniyet Müdürü Recep Güven ve polis müdürleri geldikleri meydanda halkla bir araya gelip, Gençlik Merkezi Korosu'nun söylediği şarkıları dinledi. Daha sonra çalan müzik eşliğinde Recep Güven, polisler ve çevredekiler halay çekti. Emniyet Müdürü Recep Güven, şöyle dedi:
 
"Hizmet vermekten onur duyduğumuz halkımızla beraber halay çekmekten zevk aldık. Bizi destekliyorlar, bu güzel ortamın, güzel beklentilerin yansımasıdır. İnşallah daha güzel olacak, daha coşkulu kutlayacağız. Halk aslında polisle hep iç içeydi. Şu an kendilerini ifade ediyorlar ve görünür oldular." 

DHA