Polis yaralı gencin başından ayrılmadı

ADANA'da narenciye bahçesine uçan otomobilin sürücüsü 32 yaşındaki Yaşar Taş ağır şekilde yaralandı. Polis, araçtan yarı baygın halde çıkarttığı Taş ile sürekli sohbet ederek, sağlık ekibi gelinceye kadar bilincini açık tutmaya çalıştı.kıyısında

Polis yaralı gencin başından ayrılmadı
27 Temmuz 2016 Çarşamba 02:23 tarihinde eklendi.
ADANA'da narenciye bahçesine uçan otomobilin sürücüsü 32 yaşındaki Yaşar Taş ağır şekilde yaralandı. Polis, araçtan yarı baygın halde çıkarttığı Taş ile sürekli sohbet ederek, sağlık ekibi gelinceye kadar bilincini açık tutmaya çalıştı.
 
VİRAJI ALAMAYIP BAHÇEYE UÇTU
 
Kaza, saat 22.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesinde eski Karataş Yolu'nda meydana geldi. Karataş'a gitmek için hareket eden Taş, yolu kısaltmak için aydınlatması yetersiz olan eski yolu kullanmak istedi. Sulama kanalı kıyısında uzanan yola giren Taş, 01 C 7079 plakalı aracı ile virajı alamayıp narenciye bahçesine uçtu. Takla atıp, bahçeye düşen otomobil yan yatıp, sükürlendikten sonra ağaca yaslanarak durdu. 
 
POLİS KAZAYI GÖRDÜ
 
Bu sırada olay yerinden geçen polis ekibi kazayı görüp yaralıya müdahale etti. Polis ekibi, Yaşar Taşı sıkıştığı otomobilden çıkarttı. Vücudunda kırıklar meydana gelen ve omurgasının zedelendiği belirlenen Taş için olay yerine ambulans çağrıldı.
 
'SAKIN UYUMA'
 
Telefonla sağlık görevlilerini olay yerine yönlendiren polis, Taş'ın bilincini açık tutabilmek için de sohbet etmeye başladı. Taş'ın ne iş yaptığını, evli olup olmadığını soran polis, "Sakın uyuma, bizimle konuş, bilincin açık kalsın" uyarısında da bulundu. 
 
TIP FAKÜLTESİ'NE GÖTÜRÜLDÜ
 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Yaşar Taş, çevredeki vatandaşların da yardımı ile ambulansa taşındı. Hayati tehlikesi bulunan Yaşar Taş, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.