Polise taşlı saldırıya 4 tutuklama

Aydın'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan 4 şüpheli kendi mahallelerine girdikten sonra yakınları ile birlikte polisi taş yağmuruna tuttu.

Polise taşlı saldırıya 4 tutuklama
20 Şubat 2013 Çarşamba 20:14 tarihinde eklendi, 1.969 kez okundu.

 

Takviye polis ekiplerinin gelmesiyle gözaltına alınan E.R. (24), E.Ö. (23), U.A. (27) ve R.Ö. (27) çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Osman Yozgatlı Mahallesi Telsiztepe Mevkii'nde, dün saat 22.00 sıralarında içinde 4 kişinin bulunduğu 09 TP 106 plakalı otomobili durdurmak istedi.

Polisin 'dur' ihtarına uymayan 4 şüpheli, kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis, şüphelilerin bulunduğu otomobilin peşine düştü. Telsiztepe Mevkisi'ne geldiklerinde şüpheliler otomobili terk etti. Otomobilin başındaki polis ekibini gören mahalle sakinleri ile kaçan 4 şüphelinin yakınlarının da aralarında bulunduğu kalabalık, polisleri taş yağmuruna tuttu. Takviye ekiplerin de mahalleye girmesiyle kalabalık dağılırken, E.R., E.Ö., U.A. ve R.Ö. gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada, 'fişek' olarak tabir edilen birer içimlik sarılmış 8 esrar ele geçirildi.

Hırsızlık, gasp, yağma, mala zarar verme ve uyuşturucu bulundurma suçlarından çok sayıda sabıka kaydı bulunan 4 şüpheli polisteki işlemlerini ardından bugün sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 

DHA