Polisler paraşütle atladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 168'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Alanya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 11 polis, 700 metre yükseklikten yamaç paraşütüyle atlayış yaptı.

Polisler paraşütle atladı
11 Nisan 2013 Perşembe 18:59 tarihinde eklendi, 1.659 kez okundu.

 

Sunway Air Sports Yamaç Paraşütü Okulu'nun profesyonel pilotları eşliğinde Yassı Tepe'den yapılan atlayışa, Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Gez ve 10 polis memuru, eşleriyle birlikte katıldı.

Toplum Destekli Büro Amirliği ve Sunway Air Sports Yamaç Paraşütü Okulu'nun işbirliğiyle yapılan etkinlikte 2 grup halinde 700 metreden Yassı Tepe'den yapılan atlayış, yaklaşık yarım saat sonra Kleopatra Plajı'nda sona erdi. Uçuşu plajda izleyen Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168'inci yıldönümü nedeniyle 1 haftadır süren etkinliklerin yamaç paraşütü atlayışıyla sona erdiğini belirterek etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.
 
POLİS EŞLERİ DE UÇTU
 
Paraşütle atlayış yapanlar arasında yer alan Emniyet Müdürü Erkan Dur'un eşi Yasemin Dur, ilk uçuş deneyimi olduğunu belirterek, "İlk başta korku ve heyecan vardı. Eğitmenler bizleri rahatlattı. Çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim" dedi. Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Gez'in eşi Rahime Gez ise uçuşa katılan polislerin harika bir duygu yaşadıklarını ve gökyüzünden Alanya'nın çok güzel göründüğünü anlattı.
 
Sunway Air Sports Yamaç Paraşütü Okulu sahibi ve uçuş eğitmeni Murat Çiftçi de "Kutlamalar çerçevesinde polis teşkilatı için düzenlenen sosyal faaliyetin içinde yer almak istedik. Onlar için çok güzel bir anı oldu" diye konuştu. Uçuş sonunda polisler Kleopatra Plajı'nda Türk Bayrağı ile poz verdi.

DHA