"Polisler vatandaşlarla Kürtçe bayramlaştı"

Van Çatak İlçe Emniyet Amirliğine bağlı polisler, vatandaşların bayramını tek tek kutlarken, Türkçe bilmeyenlerin bayramını ise Kürtçe tebrik etti.

Polisler vatandaşlarla Kürtçe bayramlaştı
08 Ağustos 2013 Perşembe 18:47 tarihinde eklendi.
Çatak Merkez Camii'nde kalabalık bir cemaatle kılınan Bayram namazı sonrası bölge insanına karşı güvenlik güçlerinin gösterdiği i ilgi polis halk birlikteliğini iyiden iyiye hissettiriyor. İlçe Emniyet Amirliğine bağlı polisler, cami çıkışı vatandaşlara şeker ikram edip hal hatır sordu.

Vatandaşların kendilerine gösterilen ilgiden dolayı bir hayli mutlu oldukları gözlenirken, Türkçe bilmeyen vatandaşlara polislerin, Kürtçe bayramlarını tebrik edip muhabbet etmeleri dikkatlerden kaçmadı.
 
İlçe emniyetin mensuplarının Bayram sabahı vatandaşlara karşı gösterilen ilgiyle halkın yanında yer almaya devam ettiklerini belirten Çatak İlçe Müftüsü Muhammet Sadık Kılıç, "İnsanların, Müslümanların barış ve huzurunu sağlamak için polislerimiz gece gündüz çalışmakta.

Bu güzel Bayram sabahında da güler yüzlü bir şekilde vatandaşların bayramını kutlayıp ikramlarda bulunmaları burada ki herkesin kalbini kazanmıştır. Tüm polis arkadaşlarımıza yaşattıkları güzellik için Bölge Halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kılınan Bayram namazı sonrasında vatandaşlarla sohbet edip Bayramlarını tebrik eden Çatak İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Tamtürk, "Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Çatak kalkının bizlere karşı gösterdikleri ilgi ve alakası çalışma azmimizi daha da çoğaltıyor.

Tüm Çatak halkının ve Müslümanların Bayramını tebrik ediyorum" diyerek duygularını paylaştı. 

DHA