Polislere pitbull sürprizi

Dur ihtarına uymayıp kaçan otomobili durduran polisler, kapıyı açtıklarında pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla karşılaştı. 2 polisi bacaklarından ısıran köpek, iğneyle uyuşturuldu ve hayvan barınağına götürüldü.

Polislere pitbull sürprizi
04 Nisan 2013 Perşembe 13:05 tarihinde eklendi, 1.273 kez okundu.

 

Polislerin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya devam eden, bu sırada bir polis aracına çarpan otomobildeki köpek, polislere çok zor anlar yaşattı. 2' si pitbull cinsi köpeğin saldırı sonucu 4 polis yaralandı. 2'si genç kız 4 kişi gözaltına alındı. 
 
POLİS - ŞÜPHELİ KOVALAMACASI 
 
Maltepe’de gece saat 01.00 sıralarında trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan 34 TJ 6067 plakalı araç polis ekiplerini harekete geçirdi. Şüpheli araç yaklaşık 4 saat sonra Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi'nde devriye gezen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından görüldü. 
 
ŞÜPHELİ ARACIN ÇARPTIĞI POLİS ARACINDA 2 POLİS YARALANDI
 
Polisin tüm uyarılara rağmen kaçmaya devam eden şüpheli araç, Dudullu - Bostancı yolunda önünü kesen başka bir polis aracına çarptıktan sonra kaçmaya devam etti. Bu sırada araçta bulunan iki polis hafif şekilde yaralandı. İçinde 4 kişinin bir köpeğin bulunduğu araç, 100 metre ilerde yolu kesen polislerin kurduğu barikatı geçemedi ve durdu. . 
 
OTOBİLDEN ÇIKAN PİTBUL SÜRPRİZİ
 
Polisler 2'si genç kız 4 kişiyi araçtan indirmek istedi. Bu sırada pitbul cinsi köpek görevli polis memurlarına saldırdı ve 2 polisi ayağından ısırdı. Olay yerine gelen yardımcı ekipler ise köpeği aracın içine kapatarak diğer polislerin yaralanmasını engelledi. Şüpheli 4 kişi gözaltına alındı. Yaralı polisler olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
KÖPEK ISIRIĞI YARASI "5 GÜN İŞ GÖRMEZ " HALE GETİRDİ. 
 
Ayaklarından yaralanan polis memurları Cansın Özkır ve Ali Osman Kaya 5 gün iş göremez raporu aldı. Polisler tedavilerinin ardından Polis merkezine giderek köpeğin sahibi Ü.A.'dan şikayetçi oldu. Şüpheli aracın çarptığı polis aracında hafif yaralanan iki polis memuru ise olay yerine gelen meslektaşları tarafından sakinleştirildi. 
 
UYUŞTURUCU İĞNE ATILDI
 
Polis memurlarını ısıran köpek ise Tuzla Hayvan Barınağı'ndan gelen görevli tarafından uyuşturucu iğneyle sakinleştirilmesinin ardından arçtan çıkarıldı ve barınağa götürüldü. 
 
4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
 
Şüpheli aracın şoförü ve köpeğin sahibi Ümit Akbıyık (33) ile Muhammet Gökal (20) A.K. (19) ve A.K. (17) adlı diğer ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şüphelilerin çok sayıda çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğunu belirlendi. Araçta yapılan aramada bir adet uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

DHA