''Polislerin haklarını ödeyemeyiz''

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sokak olayları ve diğer olaylar karşısında fedakarca çalışan emniyet mensuplarının haklarını ödeyemeyeceklerini söyledi.

Polislerin haklarını ödeyemeyiz
29 Mart 2014 Cumartesi 17:01 tarihinde eklendi, 1.150 kez okundu.

Arınç, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Çalı ve Hasanağa mahallesi sakinleri ile buluştu. Önce Çalı’da partililerle konuşan Arınç, çay içerek sohbet etti. Daha sonra Hasanağa Mahallesi’ne geçen Arınç, vatandaşlara hitap etti. Nilüfer ilçesini kazanmak istediklerini belirterek, destek istedi.

Hükümetin başarılarını lekelemek isteyenler olduğunu ileri süren Arınç, şunları dile getirdi: “Hükümetimizin bu başarılarına karşı onu lekelememek isteyen iftira atmak isteyenlere, yalanla, hakaretle yola çıkanlara da Nilüfer’den bir cevabımız olmalı. Biz Başbakanımız'a güveniyor, onları seviyoruz. Hepimiz dik duruyoruz. Hamdolsun cesaretliyiz. Hiçbir şeyden korkmuyoruz. Onların yalanları İnşallah başlarına çalınacak. Kazandıkları kuyuya kendileri düşecek. Tuzaklarını Allah başlarına musallat edecek.”

Emniyet mensuplarının şartlarının iyileştirilmesini arzu ettiğini belirten Arınç, şöyle devam etti: “Bütün İçişleri bakanlarımıza söylüyoruz. Özellikle sokak olayları belki cinayetler ve diğerlerine karşı çok fedakarca mücadele ediyorlar. Kendi hayatlarını ortaya koyuyorlar. Pek çok şehidimiz oluyor. Onların hakkını ödeyemeyiz. Polislerimizin, emniyet mensuplarımıza yaptıklarımıza ilaveten çok daha iyileştirmeler yapacağız. Bunun sözünü veriyorum. Özellikle emeklileriyle maaşlarının yükseltilmesi tazminatlarının maaşlarına dahil edilmesi konusunda çalışmalarımız var. Onlar mesai içinde çalışmıyorlar. Yaptıkları iş kolay değil. Onlar bizim huzurlu yaşamanız için kendi hayatlarını ortaya koyuyor.”
 


CİHAN