Polisten bir garip uygulama

Polis ekiplerinin kaza yapan kamyoneti çekici ile götürme şekli de kazaya davetiye çıkardı.

Polisten bir garip uygulama
28 Mart 2013 Perşembe 09:31 tarihinde eklendi, 1.518 kez okundu.

 

Kağıthane’de ekmek yüklü kamyonet Okmeydanı-TEM bağlantı yolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaza yaptı. Sürücü kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkarak hastaneye gitti. Kamyonet içindeki ekmekler yola saçıldı. Hurdaya dönen kamyonet kazaya neden olabilecek şekilde çekiciye yüklendi. 
 
Kaza, Okmeydanı TEM bağlantı yolu Sadabad 1 viyadüğü çıkışında saat 21.00 sıralarında meydana geldi.34 ZCF 27 plakalı kamyonet sürücüsü iddiaya göre yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Yan yatan kamyonet sürücüsü kendi imkanları ile çıkarak hastaneye gitti. Kaza nedeniyle kamyonet içindeki ekmekler de yola saçıldı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri yolu temizleyerek trafiği yönlendirdi. Ancak kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. 
 
ÇEKİCİ İLE TEHLİKELİ YOLCULUK
 
Kamyoneti çekmek için olay yerine çekici çağrıldı. Kaza nedeniyle kullanılamaz hale gelen kamyonet parçalanmadan olduğu gibi çekiciye bindirildi. Çekici üzerinde yan yatık halde bulunan araç, diğer araçlar için tehlikeli olacak bir biçimde otoparka kaldırıldı. Yaklaşık bir saat tek şeritten verilen trafik kaza yapan aracın çekilmesinden sonra normale döndü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA