Polisten kaçan cipten bakın neler çıktı?

Ataşehir'de polislerin dur ihtarına uymayarak kaçan cip yaklaşık 10 kilometre süren takip sonucu kıstırıldı.

Polisten kaçan cipten bakın neler çıktı?
02 Ocak 2013 Çarşamba 20:09 tarihinde eklendi.

 

Kimliği belirlenemeyen cip sürücüsü aracı terk ederek kaçtı. El freni çekilmeyen cip kayarak polis otosuna çarptı. Cipte yapılan aramada ruhsatsız tabanca ele geçirilirken araçta bulunan polis çakarı ve polis haberleri gazetesi tanıtım kartı dikkat çekti.
 
İçerenköy Karslıahmet caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekipleri saat 16.30 sıralarında durumunhdan şüphelendikleri bir cipi durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan cip sürücüsü hızlanarak kaçmaya başladı.
 
İlk olarak D-100 karayoluna çıkan sürücü tehlikeli bir şekilde kullandığı cipiyle kaçmaya sürdürdü. Cipin peşindeki polis ekipleri telsizle kaçan cipin plakasını anons ederek diğer ekiplerden yardım istedi. 
 
Hızla kaçan cip daha sonra Tuzcuoğlu Köprüsünü takiben TEM otoyoluna girdi. Çok sayıda ekibin takip ettiği cip Bakkalköy Sapağından girip izini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekipleri ısrarla cipi kovalamaya devam ederken cip sürücüsü yakınlarının bulunduğu mahalleye doğru yöneldi. 
 
Mahallede polisekipleri tarafından kıstırılan cip sürücüsü aracını terk ederek kaçmaya başladı. Bu sırada el freni çekilmediği için kaymaya başlayan cip polis otomobiline çarparak durabildi. 
 
Bazı mahalle sakinlenri olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Kaçan sürücünün yakını olduğu ileri sürülen bazı mahalle sakinleri polis ekiplerinin çalışmalarını da engellemeye çalıştı. 
 
Polis ekipleri cipin etrafına güvenlik şeridi çekerek mahalle sakinlerini olay yerinden uzuklaştırdılar. Cipte yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ele geçirilirken ön camında Polis Haberleri Gazetesi tanıtım kartı ve polis çakarları bulunduğu görüldü. Polis ekipleri kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA