Polisten kaçan otomobilden Kaleşnikoflar çıktı

MARDİN'in Midyat İlçesinde, polisin şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulunmasına rağmen kaçmaya çalışırken yaptığı kaza sonucu otomobildeki

Polisten kaçan otomobilden Kaleşnikoflar çıktı
05 Ekim 2015 Pazartesi 00:41 tarihinde eklendi.
MARDİN'in Midyat İlçesinde, polisin şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulunmasına rağmen kaçmaya çalışırken yaptığı kaza sonucu otomobildeki 2 kişi yakalanırken, araçta yapılan aramada, 3 adet uzun namlulu kaleşnikof marka silah ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat bulundu.
 
Midyat’ta bugün saat 20.30 sıralarında, polisin şüphe üzerine 'dur' ihtarında bulunduğu otomobilin sürücüsü uyarıya rağmen bölgeden uzaklaşmaya çalıştı. Polisin ihtarına rağmen kaçmaya çalışan otomobil Mardin Çevre Yolu üzerinde bulunan Bağlar Mahallesi'ndeki Kooperatifler Caddesi mevkiinde, başka bir otomobil ve motosiklete çarparak durdu. Geçirdikleri kaza nedeniyle yaralanan otomobil içerisindeki 2 kişi ile diğer otomobil sürücüsü, Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Otomobilde yapılan aramada ilk belirlemelere göre 3 adet kaleşnikof marka, uzun namlulu silah ve bu silahlara ait şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri ve çok sayıda zırhlı araç güvenlik şeridi çekilen alanda etrafa dağılan mermileri toplamaya çalıştı.
 
Midyat İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, olay yerine gelerek çalışmaları yakından takip ederken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.