Politikaya atıldı ama...

Politikaya atılan FIFA kokartlı eski hakemlerimizden CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, bir yandan seçim çalışmaları yürütürken diğer yandan yeşil sahaları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Politikaya atıldı ama...
06 Mayıs 2015 Çarşamba 10:07 tarihinde eklendi.
Politikaya atılan FIFA kokartlı eski hakemlerimizden CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, bir yandan seçim çalışmaları yürütürken diğer yandan yeşil sahaları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Dereli, Gençlerbirliği Takımı Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve futbolcularını antrenman sırasında ziyaret etti, başarı diledi ve baklava ikramında bulundu.
 
CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile birlikte ziyaret etitği Gençlerbirliği Kulübü Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile sohbet ederek başarı diledi. Dereli, daha sonra antrenmanlarını tamamlayan futbolcularla bir araya geldi. 
 
Sporun ve sanatın olduğu her yerde CHP'nin de var olduğunu belirten Dereli, şöyle dedi; "Yönetim olarak Gençlerbirliğinin başarısını kutlamak için geldik. Ben yaşadığımız kentlerin takımlarına sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. O nedenle yönetimimle birlikte buradayım. İnşallah 7 Haziran'dan sonra futbola ve sporun geneline sosyal demokrat anlayışı hakim kılacağız."
 
Teknik direktör Mesut Bakkal ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve bundan moral aldıklarını söyledi.