Pompalı tüfek cinayetinin faili yakalandı

Bağcılar'da otobüs durağında beklerken pompalı tüfekle vurularak öldürülen 25 yaşındaki Osman Reis cinayetiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

19 Şubat 2014 Çarşamba 19:49 tarihinde eklendi, 1.075 kez okundu.
Şüphelinin polise cinayeti işlediğini itiraf ettiği, ancak sebebi konusunda konuşmadığı öğrenildi. Ayrıca, soruşturmanın çok yönlü sürdüğü olayda kullanılan pompalı tüfeğin bulunması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
 
Bağcılar'da "Basın Tesisleri" otobüs durağında dün Sabah saatlerinde durakta bekleyen Osman Reis, silahlı saldırıya uğramıştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, durağa gelen bir kişi sırt çantasından çıkardığı pompalı tüfekle Osman Reis'i vurmuştu. Duraktakilerin gözleri önünde 5 kurşunla vurulan 25 yaşındaki Osman Reis, olay yerinde hayatını kaybetmiş, saldırgan ise olay yerinden kaçmıştı. 
 
ÖLÜRDÜĞÜNÜ KABUL ETTİ NEDEN YAPTIĞINI SÖYLEMEDİ
 
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada olayın şüphelisi bugün gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelinin saldırıyı gerçekleştirdiğini kabul ettiği ancak sebebi konusunda bir şey söylemediği öğrenildi. Öte yandan olayda kullanılan silahın bulunması için çalışmalar devam ediyor. Polis ekiplerinin şüphelinin silahı attığını söylediği yerde yaptığı aramada şu ana kadar bir sonuç alınamadı. 
 
Yetkililer yakalanan şüphelinin sorgusunda zaman zaman çelişkili ifadeler verdiğini, sorgusuna bu gece devam edileceğini adliyeye ise yarın çıkarılacağını beliritti. 

DHA