Pompalı tüfekle dehşet saçtı

Ataşehir’de evinin önünde tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle vurmaya çalışan alkollü şahıs, dehşet saçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü şahsın evine operasyon düzenledi.

Pompalı tüfekle dehşet saçtı
19 Nisan 2013 Cuma 13:47 tarihinde eklendi.

 

Adının Ali olduğu öğrenilen alkollü şahıs, arkadaşı ile alkol aldıktan sonra 34 P 7779 plakalı otomobille sokağa geldi. Evlerinin önüne geldiklerinde iki arkadaş tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü şahıs, evindeki pompalı tüfeği alarak vurmaya çalıştığı arkadaşının otomobilinin kapısını tekmeleyerek kırdı.

Bu sırada ablası olduğu iddia edilen bir kadın, alkollü şahsın yanına gelerek şahsı ikna etmeye çalıştı. Kardeşine tüfeği bırakması için yalvaran kadın, kardeşinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak tüfeği alarak eve kaçtı.

Bu sırada polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte alkollü şahıs da, ablasının peşinden koşarak eve girdi. Olay yerine geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, uzun namlulu silahlarla alkollü şahsın evine operasyon düzenledi. Operasyon sonucu polis ekipleri, alkollü şahsı ve pompalı tüfeği alarak emniyete götürdü.

İHA