Popescu'ya şok suçlama

Romanya 2. Futbol Ligi'nden düşen Chindia Targovişte'nin başkanı Mihai Trifan, G.Saray'ın eski futbolcusu Gica Popescu'ya ve Federasyon başkanı Mircea Sandu'ya şike suçlamasında bulundu.

Popescuya şok suçlama
28 Haziran 2013 Cuma 12:20 tarihinde eklendi.
Geçtiğimiz sezonu Romanya 2. Futbol Ligi 'nde geçiren ve sezon sonunda küme düşen Chindia Targovişte'nin başkanı Mihai Trifan, Galatasaraylı eski futbolcu Gheorghe Popescu ve Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu'ya ağır suçlamalarda bulundu.
 
Trifan, ligin son 6 maçında şike yapıldığını ve takımın finansörü durumunda bulunan Gica Popescu'nun takımının bu şekilde 3. Lig'e düşürüldüğünü savundu. Targovişte'nin, ligden düşmesinin ardından Gica Popescu'nun da kulüple olan bağının koparılacağı açıklandı.
 
Trifan yaptığı açıklamada, "Son 6 maç şikeliydi. Bunu Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu yaptı. Sporun ruhunu biliyoruz. Bu sezon 700 bin euro para harcadık ve sonuç olarak dağıldık. Biz bazı önemli maçlar oynadık. Diğer takımların neler yaptığını biliyoruz. Buraya 'infaz' için geldim. Neler olduğunu biliyorum. Gica Popescu'nun yaptığı sahtekarlıkları da biliyorum. Mahkemeyi kazanırsak, Popescu'yu bu kulüpten göndereceğiz" dedi.

sporx