Porsche tasarımlı Blackberry

“2012 Yılın Akıllı Telefonu” ödülü sahibi, tasarım ve teknolojinin eşsiz birleşimi “Porsche Design P’ 9981 BlackBerry” akıllı telefon, Türkiye pazarına ilk kez ve sadece Vodafone Red ayrıcalığıyla sunuldu.

Porsche tasarımlı Blackberry
28 Mayıs 2012 Pazartesi 15:50 tarihinde eklendi, 6.461 kez okundu.

 

Porsche Design P’ 9981 BlackBerry, akıllı telefon tasarımında yeni bir sayfa açtı. Lüks Alman markası Porsche Design’a özgü sade çizgisiyle dikkat çeken mükemmel tasarım, BlackBerry’ye ait yenilikçi teknolojilerle biraraya getirildi. Cihaz böylece Plus X Award tarafından verilen “2012 Yılın Akıllı Telefonu” ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödülün sahibi oldu.
 
Porsche Design tasarımı olduğu ilk bakışta anlaşılan bu eşsiz akıllı telefonda tercih edilen malzemeler arasında dövme paslanmaz çelik çerçeve, elle ambalajlanmış deri arka kapak, gömme QWERTY klavye ve kristal berraklığında dokunmatik ekran bulunuyor. Özel Porsche Design P’9981, yine özel bir Porsche Design kullanıcı arabirimi ve Wikitude World Browser genişletilmiş gerçeklik uygulaması ile birlikte sunuluyor. Porsche Design P’9981 akıllı telefon, kullanıcısının BlackBerry tarafından kolayca ürün sahibi olarak tanımlanmasını mümkün kılan bir PIN’e de sahip.
 
”Porsche Design P’ 9981 BlackBerry” akıllı telefona Türkiye’de, seçkin Vodafone mağazalarından ulaşılabilecek.
 
Porsche Design P’9981 temel olarak, 1.2 GHz işlemciye ve hızlı bir dokunmatik ekran deneyiminin yanı sıra son derece çabuk ve sorunsuz grafikler sağlayan Liquid Graphics teknolojisine sahip performans odaklı bir platformda çalışıyor. Ayrıca HD video kaydı, 24 bit yüksek çözünürlüklü sensörler, yeni genişletilmiş gerçeklik uygulamalarının kullanılabilmesini sağlayan gelişmiş sensörler ve yerleşik NFC (Yakın Alan İletişimi) desteğine sahip olan cihaz, microSD kart ile 40 GB‘ye yükseltilebilen 8 GB yerleşik bellek ile birlikte sunuluyor.