Portakal Çiçeği Karnavalı'na ünlü simalardan destek

Adana’da bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Portakal Çiçeği Karnavalı'na iş, sanat ve medya dünyasından destek geldi.

Portakal Çiçeği Karnavalına ünlü simalardan destek
10 Şubat 2014 Pazartesi 18:43 tarihinde eklendi, 1.549 kez okundu.


Türkiye’nin ilk karnavalı için herkesi Adana’ya davet eden video mesajlarını facebook, twitter ve karnavalın resmi sitesi www.nisandaadanada.com’a gönderen ünlüler, ‘Sevgi, dostluk ve barış için 12 Nisan’da Adana’da buluşalım.’ diyor. Aralarında; Haldun Dormen, Göksel Kortay, Altan Gördüm, Erdal Cindoruk, Garo Mafyan, Melike Güner, İpek Tuzcuoğlu, Altay, Ayşe Arman, Mehmet Turgut, Mustafa Alabora, Nebil Özgentürk, Doğa Rutkay, Seda Güven, Barış Kılıç, Redd Grubundan Doğan Guru ve Keremcem’in bulunduğu ünlü simalar yolladıkları video mesajları ile baharı müjdeleyen Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Türkiye’nin dört bir yanından gelenler ile bu güzelliği yaşamak istediklerini belirtiyor. Türkiye’nin en ünlü simalarının gönderdiği bu videolar www.nisandaadanada.com adresinden izlenebilir.

Karnavalın etkinliklerinin 12 Nisan’da görkemli bir açılış ile başlaması planlanıyor. Karnavalın startı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine kortej yürüyüşü ile verilecek.

Adana halkı ile birlikte karnaval için kente gelen sinema ve ses sanatçıları, yerel ve mülki idareciler, medya mensupları, motosiklet, bisiklet, klasik otomobil kulüpleri, dans okulları, tiyatro grupları, spor kulüpleri, üniversiteler, okullar, jonglörler, sanatçılar, pankartlarıyla beyaz mendilleriyle kortejdeki yerlerini alacak. Karnaval süresince; sokak ve dans gösterileri, üniversite müzik gruplarının konserleri, halk oyunları, bando gösterileri, sportif gösteri ve müsabakalar ile bireysel sokak gösterileri de izlenebilecek.

Vatandaşların sevdiklerini Adana’ya davet etmeye yönelik hazırladıkları videolar da www.nisandadanada.com web sitesinde, hem de sosyal medyada yayınlanacak. Videoların maksimum 15 saniyelik ve 3 mb büyüklüğünde olması gerekiyor. 


CİHAN