Portekiz'de Meireles kavgası

Raul'ün yarı final kuraları sonrası verdiği "Benfica taraftarları beni sevmiyor" demeci kökten çarpıtıldı. Benficalı taraftarlar, "Raul Meireles bağımsız bir laboratuarda kan testi yaptırsın" diye nefret mesajları attı

Portekizde Meireles kavgası
17 Nisan 2013 Çarşamba 11:12 tarihinde eklendi.

 

Raul Meireles, Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica ile Fenerbahçe'nin eşleşmesinin ardından 'Biliyorum, Benfica taraftarları beni sevmiyor' diye çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Portekiz'in önde gelen gazetelerinden Abola ise bu sözleri çarpıtıp, F.Bahçeli futbolcunun ifadelerini Benficalıları kışkırtmak için okuyucularına 'Benfica taraftarları benden nefret ediyor' başlığı ile duyurdu.
 
SAÇ STİLİNE BİLE LAF SöYLEDİLER!
 
Abola'nın niyeti hem Meireles'i hem de Benfica taraftarlarını kışkırtmak. Bu amacında da başarılı oldu. Meireles haberine 123 yorum yapıldı. Yorumların hepsinde de nefret duygusu hissediliyordu. En ağır yorumda, Meireles "Köpeğe" benzetildi ve "Işık Stadı'na geldiğinde kuyruğunu sıkıştırıp kaçacak yer arayacaksın" ifadesi kullanıldı. Benficalı holiganlar, Meireles'in bağımsız bir laboratuarda kan testi yaptırmasını da istedi. Portekizliler, Meireles'in saç stili ve dövmelerini de dillerine doladılar.
 
NEFRET DEĞİL LANET EDİYORUZ "
 
Kendine başka bir saç stili ve seni sevecek başka insanlar bul" diyen Benfica taraftarlarının yaptığı bir diğer yorum ise "Portekiz Milli Takımı'yla Işık Stadı'na çıktığında ıslıklanınca ağlama" oldu. Meireles profesyonelliğe sığmayan açıklamalar yapmakla da suçlandı. Bir taraftar ise "Senden nefret etmiyorum, sana lanet ediyorum hatta Portekiz Milli Takımı'nda oynarken bile" dedi.
 
HER DOKUNUŞTA BiR ISLIK BENZER
 
Bir yorumda da "Senden nefret etmiyoruz, tiksiniyoruz" ifadesi kullanıldı. Meireles'e "Büyükannem bile senden daha iyi fiziksel durumda" diyenler bile vardı.
 
Benfica taraftarları bir de itirafta bulundu: "Benfica ile F.Bahçe oynarken, Meireles'in her topa dokunuşunda statta ıslık sesi yükselmesi çok hoş olacak. Belki de hayatımız boyunca bundan daha güzel bir görüntü görmemiş olacağız." Meireles'i zor bir maç bekliyor.
 
(aksam)