Portekizliler çıldırdı

Manchester United'in yedek ağırlıklı kadro ile bugün Galatasaray karşısına çıkacak olması aynı grupta bulunan Braga taraftarlarını ve Portekiz basınını oldukça sinirlendi.

Portekizliler çıldırdı
20 Kasım 2012 Salı 13:59 tarihinde eklendi, 1.094 kez okundu.

Braga taraftarları sosyal medya aracılığıyla "suicídio coletivo" toplu intihar başlığı altında United'ın kadrosuna tepki gösterdi.

 
Abola Gazetesi, "Ferguson önemli yıldızlarını İngiltere'de bıraktı" başlığını kullandığı haberde, Manchester United'ın Galatasaray karşısında yedekleri ile mücadele etme kararı aldığını yazdı.
 
Desporte Gazetesi ise, konuyla ilgili "Yıldızlar dinlenmeye çekildi" başlığını kullanırken, Manchester'ın İstanbul'dan beraberlik kurtarmasının bile işe yarayacağını vurguladı.
 
Super Esportes Gazetesi de, gruptan çıkmayı garantileyen İngilizler'in, gençler ve aslardan oluşan karma bir 11 ile Galatasaray karşısında mücadele etme kararı aldığını belirtti.
 
 
Futebol365 Gazetesi ise, "Manchester yedek kadroda karar kıldı" başlıklı haberinde, kırmızı şeytanların İstanbul'a galibiyet için gitmediğini iddia etti ve Braga'nın Cluj'u yenmesinin artık şart olduğunu savundu.
 
Bu arada Bragalı taraftarlar da özellikle Twitter aracılığıyla Manchester United kadrosuna tepki gösterdi. Bu kadronun toplu intihar olduğunu belirten taraftarlar, Galatasaray'ın galibiyete daha çok yakın olduğunu kaydetti.

Skorer