Porto'dan bir çılgınlık daha!

Radamel Falcao'yu Atletico Madrid'e, Hulk'u Zenit'e satan Porto, Kolombiyalı yıldızı için 30 milyon euro fiyat etiketi koydu.

Portodan bir çılgınlık daha!
03 Kasım 2012 Cumartesi 18:22 tarihinde eklendi, 1.392 kez okundu.

 

Portekizlilerin ünlü kulübü Porto, genç yıldızları ucuza transfer edip astronomk ücretlere satmasıyla Avrupa'da tanınıyor. Yakın geçmişte Radamel Falcao ve Hulk'u astronomik ücretlerle Atletico Madrid ve Zenit St.Petersburg'a satan Porto, 21 yaşındaki Kolombiyalı James Rodriguez'i Avrupa kulüplerine pazarlamaya hazırlanıyor.
 
Rodriguez'i Arjantin kulübü Banfield'dan 5 milyon euroya alan Porto, bu oyuncu için 30 milyon euro istiyor.
 
Bu sezon Portekiz Ligi'nde 6 maça çıkan Rodriguez, 3 gol ve 4 asist istatistikleri tutturdu. Kolombiyalı golcü son maçında Maritimo'ya karşı 2 gol attı.
 
United'la anılıyor Birçok Avrupa devini peşinden koşturan James Rodriguez için en çok ilgi gösteren kulüp Manchester United. Kolombiya basınına bu konu hakkında açıklama yapmıştı; "İngiltere'nin ne kadar iyi bir lig ve Manchester United'ın ne derece muhteşem bir kulüp olduğnu hepimiz biliyoruz ama şu an sadece Porto'yu düşünmeliyim. Formdayım, kendim iyi hissediyorum ve Porto'da oynamaya odaklanmış durumdayım." demişti.
 
Kolombiya milli takımında da forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız için Manchester United'dan başka, Manchester City ve Paris Saint-Germain gibi kulüplerin ilgilendiği iddia edilmişti.