Potuk ailesinde iki transfer

Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Alper Potuk'un ağabeyi Emrah Potuk, Eskişehir Demirspor'dan Sandıklıspor'a transfer oldu.

Potuk ailesinde iki transfer
25 Mayıs 2013 Cumartesi 16:09 tarihinde eklendi, 2.402 kez okundu.
Spor Toto 3'üncü Lig'de gelecek sezon iddialı bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren Sandıklıspor, Fenerbahçe'ye transferiyle gündeme gelen Alper Potuk'un ağabeyi Emrah Potuk'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Kulüp Onursal Başkanı ve Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol'un ofisinde yapılan görüşmelere Emrah Potuk ile babası Mustafa Potuk, Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transferinde etkili olan Süleyman Toker ve Ertuğrul Sevim ile Sandıklıspor Asbaşkanı H.İbrahim Necipoğlu katıldı. Emrah Potuk görüşmeler sonrasında boş mukaveleye imza attı. 
 
Geçen sezon Eskişehir Demirspor'da forma giyen Emrah Potuk, Bank Asya ve 2'inci Lig takımlarından transfer teklifi almasına rağmen Sandıklıspor'u tercih ettiğini söyledi.
 
Sandıklıspor'a başarılar yakalamak için geldiğini belirten Emrah Potuk, "Bank Asya ve 2'inci lig takımlarından da teklifler aldım. Ancak Sandıklıspor Afyon'u profesyonel liglerde temsil eden tek takım. Bu yüzden kendi memleketimin takımı olan Sandıklıspor'u tercih ettim. Sandıklıspor'a büyük başarılar yaşatmak istiyorum" dedi.
 
BABA MUSTAFA POTUK: BİR HAFTADA 2 TRANSFERE İMZA ATTIK
 
Baba Mustafa Potuk ise her iki evladıyla da gurur duyduğunu ifade ederek, "Potuk ailesi olarak bir haftada iki transfere imza attık. Alper Fenerbahçe, Emrah da Sandıklıspor'la anlaştı. İnşallah Sandıklıspor ve evladım için hayırlı olur. Temennim başarılı olmaları. İnşallah Alper Potuk'u da Sandıklıspor maçını izlemek için Sandıklı'ya getireceğim" diye konuştu. 
 
ALPER'E FENERBAHÇE, EMRAH'A SANDIKLISPOR HAYIRLI OLSUN
 
Sandıklı Belediye ve Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol ise Emrah Potuk'la her konuda anlaştıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:
 
"Yaptığımız görüşmeler sonrasında kendisi boş mukaveleye imza attı. Emrah'a Sandıklıspor, bir Fenerbahçeli olarak da kardeşi Alper'e Fenerbahçe hayırlı olsun. Önümüzdeki sezon iddialı bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz Takımımızı bozmamak amacıyla tüm futbolcularımızla en az 2 yıllık sözleşme yapıyoruz. Alper Potuk'un Fenerbahçe'yi seçmesinde rol oynayan Süleyman bey, Emrah Potuk'un da Sandıklıspor'a transferinde büyük emek sarf etti" diye konuştu.

DHA