"Pozisyon vermeden yediğimiz gollerle mağlup olduk"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçın genelinde rakibe pozisyon vermedikleri halde yedikleri iki golle sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Pozisyon vermeden yediğimiz gollerle mağlup olduk
10 Şubat 2014 Pazartesi 23:22 tarihinde eklendi.
 
Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde, kendi sahasında K. Karabükspor’a mağlup olan Gençlerbirlği’nde teknik direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular açıklamada bulundu.

İki devre ayrı görüntüye sahip bir müsabaka olduğunu dile getiren Özdilek, ilk devrede futbol adına pek bir şeyin sahaya yansımadığını söyledi. İkinci yarı ise hiç ortada pozisyon yokken kalelerinde gol gördüklerinin altını çizen genç teknik adam, ‘’Akabinde ikinci golü yedik. Bu ligde 2-0’dan geriye dönmek çok kolay değil.

Erken gol bulup oyuna müdahil olduk. Beraberliği yakalayabilirdik. Rakibe pozisyon vermeden 2 gol yedik. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzde 14 hafta var. Kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip kafamızı yukarı kaldırmalıyız. Önde oynayan oyuncularımız daha aktif olmalı. Bunun üzerinde duracağız. Yolumuza devam edeceğiz.’’ diye konuştu.
 
Bugün orta sahada istenileni veremeyen Petroviç ise, yedikleri iki basit gol ile kendi sahalarında önemli bir 3 puan kaybettiklerini ifade ederek, kendilerinin ellerine gelen şansları değerlendiremediklerini bugünü unutup kafalarını kaldırıp önlerinde ki maçı düşünmeleri gerektiğini söyledi.
 
Takıma ara transferde dahil olan kaleci Dahlin’de, önlerinde zorlu müsabakalar olduğunu, yollarına devam etmeleri gerektiğini savunarak bugün maçın son 15 dakikasında ortaya koydukları oyunun üstüne koyarak ilerleyen haftalar bu futbolu sergilemeleri gerektiğini kaydetti.

CİHAN