Prandelli'den Hamit'e: Üzgünüm!

Rapid ile Honved maçlarında oynatmadığı Hamit Altıntop ile görüşen Prandelli, "Üzgünüm ama bu şekilde verimli olamazsın. Takımın hızına ayak uydurmalısın" dedi.

Prandelliden Hamite: Üzgünüm!
30 Temmuz 2014 Çarşamba 14:01 tarihinde eklendi.
Galatasaray ’da teknik patron Cesare Prandelli, Avusturya ve Macaristan kamplarında fiziksel olarak yetersiz bulduğu Hamit Altıntop’la bir araya gelip, uyarıda bulunduğu öğrenildi.
 
Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; oynatmak istediği hızlı ve seri futbola uyum sağlamakta zorlanan tecrübeli futbolcuyla baş başa bir toplantı gerçekleştiren İtalyan hocanın, “Üzgünüm ama bu şekilde verimli olamazsın. Daha seri oynamalı ve takımın hızına ayak uydurmalısın“ dediği belirtildi. 
 
Geçen sezon ciddi bir operasyon geçiren ve aylarca forma giyemeyen Hamit’in sakatlık izlerini atlatmasına karşın fiziksel olarak yaşadığı bu durum ister istemez geleceğiyle ilgili soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Çünkü Prandelli, sadece Steyr maçında Hamit’e görev verdi. Bu maçta 75 dakika sahada kalan oyuncunun ağır görüntüsünü beğenmeyen teknik adam, gerek Rapid Wien, gerekse Honved maçlarında tecrübeli futbolcuya süre vermeyerek Veysel Sarı ismi üzerinde durdu. 
 
Yıllık 2.9 milyon Euro alan ve takımın en çok kazananlarından biri olan 31 yaşındaki Hamit, Gökhan Zan’ın kadro dışı kalmasıyla beraber mevcut ekip içerisinde yaşı en yüksek olan isim durumundaydı. Hamit’in ilk kampta yaşadıklarının ardından “İkinci Sabri vakası” yaşanabileceği yorumları yapılıyor.    
 
AYDIN DA GEÇEMEDİ 
 
Galatasaray’da yurt dışı kampının ilk ayağında testi geçemeyen diğer isim ise Aydın Yılmaz oldu. Aydın’ın fizik olarak takım arkadaşlarından çok geride olduğu ve Prandelli’nin bu oyuncuyu da ikaz ettiği belirlendi. Geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından özel kondisyoner tutarak açığını kapatmaya çalışan Aydın’ın da takımın çok gerisinde olduğu belirlendi. Prandelli, Hamit Altıntop’ta olduğu gibi Aydın’a da sadece ilk maçta 9 dakika görev vermiş ve kalan iki maçta hiç sahaya sürmemişti.