Prandelli'nin o açıklamasına büyük tepki!

Galatasaray'ın Dordmund'dan 4 gol yiyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını çok zora sokması seçim arifesindeki sarı kırmızılı camiayı sarsarken, aynı şekilde maçtan sonra teknik direktör Prandelli'nin yenilgiye bahane olarak, "Bizim hedefimiz 4. Yıldız" açıklamasında bulunması büyük şaşkınlık yarattı.

Prandellinin o açıklamasına büyük tepki!
23 Ekim 2014 Perşembe 10:44 tarihinde eklendi.
Galatasaray 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek ancak kim seçilirse seçilsin Prandelli'nin işi zor gibi gözüküyor. Çünkü Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat seçim kampanyaları boyuncu şunu söylediler; "Kurucumuz Ali Sami Yen'in dediği gibi hedefimiz Türk olmayan takımları yenmek"
 
Galatasaray'ın iki başkan adayı da Prandelli'nin maç sonu açıklamasına tepki gösterirken, aynı şekilde sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar İtalyan hocanın Şampiyonlar Ligi'ni hedefden çıkaran açıklamalarını protesto ettiler. Spor medyasının tamamı da Prandeli'nin hedef küçülten açıklamısını şiddetle tenkit edip, Galatasaray'ın bu düşünce ile geleceğinin karanlık olduğu görüşünde birleşti.
 
TEKNİK ADAMLAR ARASINDAKİ FARK!..
 
Prandelli'nin Fenerbahçe maçının en iyilerinden olan Olcan'ı 18 kişilik kadroya bile almaması, yabancı kısıtlaması olmamasına rağmen Bruma'yı da tribüne göndermesi tepkileri artırdı. Henüz hazır olmayan Hamit'in sürpriz bir şekilde ilk onbirde oynatılması da eleştiri konusu olurken, Hamit bir gün önce yapılan basın toplantısında "Oynamak istiyorum hazırım" şeklindeki sözlerinden Prandelli'nin etkilendiği ileri sürüldü.
 
Oysa maç öncesi yapılan basın toplantısında, Dordmund cephesinde de İlkay Gündoğan hazır olduğunu ve oynamak istediğini dile getirmişti. Ancak Dordmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, lkay'ı yedek soyundurup, skoru garanti altına alınca oyuna soktu.