Premium Hotel Deneyimi Yaşadınız Mı ?

Cratos Premium Hotel en iyi tatil tecrübesini yaşayacak olduğunuz birinci sınıf bir hotel'dir, KKTC'de bulunan hotel bölge olarak Girne'de yer almaktadır.

Premium Hotel Deneyimi Yaşadınız Mı ?
09 Ağustos 2019 Cuma 09:37 tarihinde eklendi.

Cratos Premium Hotel en iyi tatil tecrübesini yaşayacak olduğunuz birinci sınıf bir hotel'dir, KKTC'de bulunan hotel bölge olarak Girne'de yer almaktadır. Ülkenin en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Girne, en iyi hotellerden olan Cratos Premium Hotel'e ev sahipliği yapmaktadır. İklimin güzelliği plajın eşsizliği ve Cratos Premium Hotel'de bulunan lüks ve konfor size tatil budur dedirtecektir. Beş yıldızlı olan işletme en iyi tatil seçeneklerinin başında yer almaktadır. Ada halkı tarafından'da oldukça sık tercih edilen CratosslotPremium Hotel, Ada halkına hafta sonları hem konaklama için hemde Brunch keyfi için eşsiz deneyimler yaşatmaktadır. Restoran olarak çeşitli seçenekler sunan muhteşem Cratos Premium Hotel hem Türk hemde Dünya mutfaklarından eşsiz lezzetler ile sizlere ziyafet sunmayı amaçlamakta ve misafirlerinden oldukça yüksek puanlar almaktadır. 


Tatilcilerin ortak buluşma adresi olan internet hotel forumlarında Cratos Premium Hotel'de konaklama yapmış olan tatilciler tecrübelerini uzun uzun anlatmakta ve tesis hakkında hep olumlu yorumlar yapmaktadır. Tatilinizi kaliteli bir şekilde geçirmeniz için gerekenden çok daha fazlasını sunmakta olan Beş yıldızlı Cratos Premium Hotel personelinden temizliğine kadar her konuda sizlere en iyi hizmeti vermektedir. Tatil'de eğlence ve dinlenme kadar temizlikte çok önemli bir noktadır, genel alan temizliği  saat boyunca sürekli olarak yapılmakta ve genel alanda yer almakta olan tuvaletler sürekli olarak temizlenmektedir. Cratosslot Premium Hotel'de her sabah odalarınız temizlenmekte banyonuzda bulunan havlular günlük olarak değişmekte ve kişisel temizlik için gerekli olan bakım ürünleri sabun şampuan gibi her sabah yenilenmektedir.


Housekeping departmanı her sabah rutin bir şekilde Cratos Premium Hotel'de yer alan bütün odaların temizliği yapmaktadır, yataklarınızın yanında bulunan komidinlerin üzerinde yer alan kartları kapınızın üzerine takarak temizlik isteyip istemediğiniz zamanları belirtebilirsiniz. Rahatsız edilmek istemediğiniz durumlarda kapıya asacak olduğunuz kart ile Cratos Premium Hotel Housekeping departmanı sizi rahatsız etmez ve günlük temizlik almayabilirsiniz. Kişisel hotel terliğine kadar özel ihtiyaçlarınız olan bir çok gereksinim standart odalarda dahil olmak üzere bütün odalarda bulunmaktadır, size süper bir tatil yaşatmak adına her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. 


Muhteşem bir şekilde dizayn edilmiş olan tasarım harikası Cratos Premium Hotel Balayı planlarınız içinde muhteşem bir seçenek olabilir. Cratos Premium Hotel hem konumu hemde konforu için en özel anlarınızı dahada özel kılacak bir seçenektir. Tatilciler tarafından hep olumlu olarak yorumlar alan Cratos Premium Hotel Balayınız olan ilk ve en özel tatilinizi en özel hale getirmek için dizaynı ve sundukları ile süper bir tatil geçirmenizi sağlayacak olduğunu garanti ediyoruz. Rezervasyon ekibi ile iletişime geçerek Balayı tatilinizde Beş yıldızlı olan tesisin ne gibi ekstra özellikler ile hizmet sunduğu hakkında daha detaylı olarak bilgiler alabilir, taleplerini iletebilirsiniz. 


Unutamayacak olduğunuz bir balayı tatili yaşamanız için Cratosslot giriş Premium Hotel size eşsiz seçenekler sunmaktadır, kısa bir şekilde sunulan bu imkanlardan'da bahsedelim. Öncelikle Beş yıldızlı tesise giriş yapmadan önce receptionda bulunmakta olan yetkililere evlilik cüzdanınızı ibraz etmeniz gerekiyor. Balayı imkanlarından faydalanmak için bu belge ibrazı ile yeni evli bir çift olduğunuzu belgelemek siz balayı tatilcilerden istenen ilk ve tek şarttır. Size sunulan ilk fırsat rezervasyon ve hotele giriş işlemlerinde önceliğin olmasıdır bu sayede sıra bekleme gibi detaylar ile ilgilenmek zorunda kalmazsınız. Balayı odanız rezervasyon önceliğiniz ile birlikte son derece romantik bir şekilde süslenmektedir bu süsleme işlemi giriş ve her gece uyku öncesi tekrar en romantik haline getirilmekte ve bu sayede odanız sürekli olarak en romantik alan olarak karşınıza çıkmaktadır. 


Konaklama süreniz boyunca istediğiniz bir sabah sunulmakta olan açık büfe kahvaltı seçeneği dışında odanıza kahvaltı servisi gelmektedir, bunun tarihini siz belirleyebilirsiniz. Odanıza ilk girişlerde vip karşılama ve odaya özel ikramlarınız gelecektir, ayrıca çift olarak alacak olduğunuz masaj için % 20 oranında indirim uygulanmaktadır. Cratos Premium Hotel'de tüm bölümlerde rezervasyon ve giriş önceliğiniz bulunmakta ve yanında normalde ücretli olarak hizmet veren a la carte restoran bölümünde bir gece ücretsiz olarak servis ikram edilmektedir. Balayı çiftleri için Cratos Premium Hotel'de bulunan müsaitlik doğrultusunda bir üst kategoride yer alan odalar geçiş ücretsiz olarak sağlanmaktadır, iyi tatiller dileriz.