Profesöre mesaj dayağı

Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan B., yüksek lisans öğrencisi H.Y.'nin eşi O.Y.'nin sopalı saldırısına uğradı.

06 Nisan 2011 Çarşamba 12:31 tarihinde eklendi, 1.036 kez okundu.

 



Karısının cep telefonuna mesaj atmakla suçladığı profesörü sopa, tekme ve yumrukla döven O.Y. kaçtı.
 
Habertürk Gazetesi'nden Şefik Dinç'in haberine göre, Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan B., yüksek lisans öğrencisi olan H.Y.’nin eşi O.Y.’nin saldırısına uğradığını öne sürerek şikâyetçi oldu.
 
O.Y.’nin Sıraselviler’de arkasından kafasına sopayla vurduktan sonra tekme ve yumruk atarak, kendisini darp ettiğini söyleyen Prof. Dr. Erhan B., yere düşerken dizini çarptığını ve dizinde kırık olduğunu ifade etti.
 
Öğrencisinin eşinden şikâyetçi olan Erhan B. O.Y.’nin daha önce de kendisini değişik telefon numaralarından arayarak tehdit ettiğini söyledi.
 
‘KAFAMA SOPAYLA VURDU’
Tedavisinin ardından gittiği polis merkezinde O.Y.’den şikâyetçi olan Erhan B. şunları söyledi: “Yüksek lisans öğrencisi olan H.Y., 2009 yılında okula kaydını yaptırdı. Bir süre sonra benim cep telefonuma ‘Merhaba canım nasılsın’ şeklinde mesajlar atmaya başladı. Öğrencime bu şekilde mesaj yazmamasını söyledim. Daha sonra kocası O.Y., beni cep telefonumdan arayarak tehdit etti. Eylül 2010’a kadar değişik telefonlardan beni arayıp tehditlerini sürdürdü. Şubat 2011’de tekrar arayıp tehdit etmeye devam etti. Olay günü de Cihangir’deki bana ait sanat galerisine geldi, ama kapıyı açmadım. Akşam da eve giderken arkadan kafama sopayla vurdu. Yere düştüğümde de ‘Sen bunu hak ettin’ diyerek tekme ve yumruklarla darp etti.”