PTT 1. Lig'e çıkacak son takım yarın belli oluyor

Spor Toto 2. Lig play-off final maçı yarın Konya Atatürk Stadı'nda Hatayspor ile Fethiyespor arasında oynanacak ve PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takım belli olacak.

PTT 1. Lige çıkacak son takım yarın belli oluyor
30 Mayıs 2013 Perşembe 12:48 tarihinde eklendi.

Konya Atatürk Stadı'nda Hatayspor ile Fethiyespor arasında oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek. Maç Ligtv'den naklen yayınlanacak. Final maçını kazanacak ekip, normal sezonu gruplarında ilk sırada tamamlayan Balıkesirspor ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un ardından gelecek sezon PTT 1. Lig'de yer alacak üçüncü takım olacak.

HATAYSPOR DA FETHİYESPOR DA KIRMIZI GRUPTAN GELDİ

Spor Toto 2. Lig'de Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve play-off maçları oynama hakkı elde eden Fethiyespor ile Hatayspor PTT 1. Lig'e giden yolda önemli maçlar oynadılar.

İlk finalist olan Hatayspor, play-off çeyrek finalinde Tokatspor'u 23 Mayıs'ta oynanan maçta 3 - 1 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Güney temsilcisi 27 Mayıs'ta oynanan yarı final maçında da Nazilli Belediyespor'u eleyen Bayrampaşaspor'u yine aynı skorla 3-1 yenerek finale yükseldi.

İkinci finalist Fethiyespor ise 24 Mayıs'ta oynanan çeyrek final maçında İnegölspor'u 1-0 yenerek yarı finale kaldı. Fethiyespor, yarı finalde ise Tepecikspor'u eleyen Yeni Malatyaspor'u normal süresi 2 - 2 biten maçın uzatma bölümünde 4 - 2 yenerek finale çıktı.

Hatayspor ile Fethiyespor, ligde normal sezonda Kırmızı Grup'ta yer aldı. Sezonu Hatayspor ikinci, Fethiyespor ise beşinci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazandı. İki ekip arasında grupta yapılan maçlarda Hatayspor deplasmanda Fethiyespor'u 3-2 yendi, Hatay'daki karşılaşma golsüz sona erdi.


CİHAN