PTT 1. Lig'e yakın takip

Milli Takımlar'da görev yapan teknik direktörlerinden 9'u, PTT 1. Lig'de bu hafta sonu oynanacak tüm karşılaşmaları izleyerek, oyuncuların son form durumlarını yakından takip edecek.

25 Ekim 2013 Cuma 19:13 tarihinde eklendi.


Yarın oynanacak 1461 Trabzon - Ankaraspor maçını Şenol Ustaömer izlerken, U21 Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Ercan da aynı anda başlayacak Balıkesirspor - Bucaspor maçında yer alacak.

Abdullah Ercan ayrıca 27 Ekim Pazar günü Eyüpspor ile Altınordu arasında yapılacak Spor Toto 2. Lig maçını da stadda izleyecek. İstanbul BBSK - Kahramanmaraşspor maçında İsmail Demiriz, TKİ Tavşanlı Linyitspor - Manisaspor karşılaşmasında ise Adnan Örnek görev yapacak.

PTT 1. Lig'de Cumartesi günü 16.30'da başlayacak Denizlispor - Orduspor maçını A2 Milli Takımı antrenörü Zeki Önatlı, 19.00'daki Boluspor - Adanaspor maçını ise U15 Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu tribünden takip edecek. Fethiyespor - Karşıyaka maçını ise A2 Milli Takımı'ndan Levent Şahin seyredecek.

Bu ligde Pazar günkü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Şanlıurfaspor karşılaşmasında Turan Sofuoğlu, haftanın kapanış maçı olan Adana Demirspor - Mersin İdmanyurdu müsabakasında ise Ahmet Ceyhan bulunacak.


CİHAN