"Puan farkını kapatmak istiyoruz"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Felipe Melo, şampiyonluk yarışında kalan maçlara tek tek baktıklarını ve Fenerbahçe ile puan farkını kapatmak istediklerini söyledi.

Puan farkını kapatmak istiyoruz
02 Şubat 2014 Pazar 22:06 tarihinde eklendi.


Sarı-kırmızılı takımın Bursaspor'u 6-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısında Melo, Fenerbahçe ile aralarındaki şampiyonluk yarışı hakkında şunları dile getirdi:

"Bugün sadece değinilmesi gereken galibiyete aç bir takım olarak saldırdık. Bu galibyet tabiki bizi havaya sokmamalı. Maç maç gitmeliyiz. Rakibimiz Fenerbahçe ile puan farkını kapatmak istiyoruz. Biz sadece kendi yaptıklarımızla ilgilenmek istiyoruz. Rakibin ne yaptığı önemli değil. Önemli olan bizim ne yaptığımızdır."

Melo, Galatasaray'da 100. maçına çıktığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bir gazetecinin "Oynadığın performansla Brezilya Milli Takımı'nı hak ettiğini düşünüyor musun ?" sorusuna ise Brezilyalı oyuncu, "Brezilya Milli Takımı ile önemli işlere imza attım. Tarihte oynadığım maçlara baktığınız zaman yedeket oturmadım. Ne zaman çağrıldıysam her zaman onbirde oynadım. Karşınızda birçok başarı yakalamış bir Melo var. Benim Milli Takım'a çağrılıp çağrılmayacağımı Milli Takım hocasına sorsanız iyi olur. Ben üzerime düşenin en iyisini yapıyorum. Son kararı tabi ki hoca verecektir." diye cevapladı.

Galatasaray forması altında ilkkez resmi bir maça çıkan Hajrovic de "Bugün çok mutluyum. Galatasaray'da ilk karşılaşmama çıktım. Ayrıca iyide oynadığımı düşünüyorum. 6-0 kazandık. Belki bir gol bile atabilirdim. Böyle bir taraftarın önünde oynamak üzerimede ufak bir baskı oluşturdu. Kimin yerine sahaya girersem gireyim sahaya girince yüzde yüzünü vermem lazım." diye konuştu.


CİHAN