"Puan kaybettiğimiz için üzgünüm"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendi evlerinde ağırladıkları Kardemir Karabükspor karşısında iki puanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Puan kaybettiğimiz için üzgünüm
01 Aralık 2013 Pazar 22:22 tarihinde eklendi.


Sağlam, maçın ardından yaptığı açıklamada, Karabükspor karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını ancak gelecekten umutlu olduğunu kaydetti.

Disiplinli oynayan, takım savunmasını iyi yapan bir ekibe karşı oynadıklarını belirten Sağlam, "Böyle bir takıma karşı ofansif anlamda gol ararken, bu ekibe gol pozisyonu da vermemeniz gerekiyor. 90 dakikada pozisyon vermeden ve gol yemeden maçı bitirmek bizim için güzel. İlk devrenin başında ve ikinci devrenin sonunda iyi oynadık. Ama daha üretken olabilirdik.

Defansif anlamda çok problemimizin olmadığını biliyoruz. İki haftadır maçın adamı rakip kaleciler oluyor. Kendi sahamızda iki puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Eksiklerimizi gidererek daha iyi olacağımıza inanıyorum. Kalan 4 haftada alabileceğimiz puanları alarak ilk devreyi böyle kapatmak istiyoruz." diye konuştu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Eskişehirspor deplasmanından bir puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Kafkas, şöyle dedi: "İlk devresi oldukça dengeli geçen bir maç oldu. Bizim pozisyon üstünlüğümüz fazlaydı ama son vuruşları yapamadık. Biz hızlı hücum ederken sıkıntı yaşadık. Böyle bir deplasmandan alınan bir puan, bizim için altın değerinde. Buradan mutlu ayrılıyoruz."


CİHAN