"Puanla ayrılabilirdik ama olmadı"

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Puanla ayrılabilirdik ama olmadı.” dedi.

Puanla ayrılabilirdik ama olmadı
16 Şubat 2013 Cumartesi 00:20 tarihinde eklendi.

 

Hamza Hamzaoğlu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, Drogba'nın attığı gole kadar her iki takımın da karşılıklı pozisyonlar bulduğunu söyledi.
 
Galatasaray'ın biraz daha üstün olduğunu ancak genelde başa baş bir oyun oynandığını vurgulayan Hamzaoğlu, “Golden sonra dengemiz bozuldu, tekrar toparlandık ama çok çabuk ikinci golü yedik. Oyuncularım maçı hiç bırakmadı, skoru değiştirmek için ellerinden geleni yaptı. Bir gol de bulduk, daha sonrasında bir penaltı itirazımız da oldu, sonra televizyondan izleyeceğiz. Puanla ayrılabilirdik ama olmadı. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı yürekten kutluyorum. Biz son maçın son düdüğüne kadar böyle mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
 
Hamzaoğlu, Drogba'nın oyuna girmesiyle skorun değişmesinin bu oyuncunun kalitesiyle ilgili olup olmadığının sorulması üzerine ''Bu, Drogba'nın kalitesiyle ilgili. Attığı gol de kalite kokuyor. Galatasaray için müthiş bir oyuncu. Fatih Terim'i tebrik ediyorum, böyle bir oyuncuyu kadrosuna kattığı için'' dedi.
 
Akhisar Belediyesporlu Sertan Vardar ise Galatasaray'ın karşılaşmaya etkili başladığını, daha sonra dengeyi kurmalarına rağmen 60-70. dakikalar arasında Gkekas'ın kaçırdığı pozisyonların maçın dönüm noktası olduğunu söyledi. Oyuna sonradan giren Drogba'nın kalitesini ortaya koyduğunu dile getiren Sertan, maçın hakeminin kart tercihlerini Galatasaray lehine kullandığını ileri sürdü.
 
Çağdaş Atan da çok kötü 2 gol yediklerini, 1 gol atmalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. Maçın son anlarında penaltılarının verilmediğini dile getiren Çağdaş, ''Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi yürekli hakemlerle daha iyi yerlerde olabilirdik.'' dedi.
 
Çağdaş Atan, bir soru üzerine ise ''Drogba oyuna girmese, Galatasaray maçı çeviremezdi. Biz Türkiye'de yaşa takılıyoruz. Benim yurt dışında oynarken 35-36 yaşlarında takım arkadaşlarım vardı. Sadece bizde yaşa bakılıyor. Hagi'yi de gördük. Yaşa bakmamak gerekiyor. Drogba da bugün iyiydi.'' dedi.

CİHAN