Puyol'un yerine Milanlı stoper

La Liga'nın dev ekiplerinden Barcelona, önümüzdeki sezon savunmaya yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Puyolun yerine Milanlı stoper
07 Şubat 2012 Salı 14:01 tarihinde eklendi.

 

Dünyanın en iyi futbol takımı olarak gösterilen Barcelona, yaz transfer döneminde yapacağı hamlelerle savunmasını güçlendirmek isterken; Katalan ekibinin kadrosuna katmak istediği isimler bir bir belli olmaya başladı.
 
İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre; Barcelona, Milan'ın Brezilyalı stoperi Thiago Silva için girişimlere başladı. Guardiola'nın savunmanın göbeği için en iyi alternatif olarak gördüğü Brezilyalı yıldız ile Katalan ekibi geçtiğimiz yaz da ilgilenmiş fakat transferde mutlu sona ulaşamamıştı.
 
Yaz transfer dönemi için 50 milyon euroluk bir transfer bütçesi ayırdığı belirtilen Barcelona'nın hedefinde ise iki isim bulunuyor.

Elindeki bütçenin tamamını savunmaya harcamayı düşünen Guardiola, Milan'dan Thiago Silva ve Tottenham'ın Galli yıldızı Gareth Bale'i kadrosuna katmak istiyor.
 
Barcelona'nın Thiago Silva için 30 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edilirken; İtalyan ekibinin bu teklife vereceği yanıt merakla bekleniyor.
 
Kaynak: Sporx