Q7 Cimbom yolunda

Galatasaray’ın kulübünden haber beklediği yıldız futbolcunun durumu netleşti. Al Ahli Kulübü Başkanı, Q7’yi satma kararı aldıklarını, görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu

Q7 Cimbom yolunda
31 Mayıs 2013 Cuma 11:42 tarihinde eklendi.
Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Ricardo Quaresma için kulübü Al Ahli’den açıklama geldi. Dubai ekibinin yetkilileri geçtiğimiz hafta konuyla ilgili verdikleri demeçlerde önlerinde önemli bir kupa maçı olduğunu ve bu konuyu ilerleyen günlerde masaya yatıracaklarını söylemişlerdi. Geçtiğimiz gün Başkanlık Kupası’nda final maçına çıkan Al Ahli, Al Shabab’ı mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.
 
Kulüp için kritik bir öneme sahip olan mücadelenin ardından Dubai ekibinden beklenen açıklama geldi. Al Ahli Başkanı Abdullah Saeed Al Naboodah, tekrar transfere yoğunlaştıklarını belirterek, ismi Galatasaray ile anılan Ricardo Quaresma’nın takımdan ayrılacağını söyledi. Geçtiğimiz hafta Braga’dan orta saha oyuncusu Hugo Viana’yı kadrolarına kattıklarına dikkat çeken Al Naboodah, kulüp yönetimi olarak gerçekleştirdikleri toplantıdan Quaresma’yı satma kararının çıktığını ve yıldız futbolcu için görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.

Skorer