Q7, G.Saray'a doğru

Quaresma’nın G.Saray’la söz kestiği iddia edildi. Portekizli oyuncu, lig sonunda bonservis bedeli olmadan ‘Aslan’ olabilir

Q7, G.Saraya doğru
19 Aralık 2012 Çarşamba 12:09 tarihinde eklendi, 1.127 kez okundu.

Siyah-Beyazlılar’da dün Ricardo Quaresma hareketliliği vardı. Öğleden sonra NTVSPOR son dakika olarak geçtiği haberde Portekizli oyuncunun yönetimle anlaştığını ve sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.


Anlaşmanın detaylarında da Q7’ye sezon sonuna kadar olan alacağına karşılık (1 milyon 850 bin Euro) bonservisinin verildiği ve Portekizli’nin de 4 ay boyunca Türkiye’de başka bir takımda forma giymeyeceğini kabul ettiği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin bu 4 aylık şartının nedeni, G.Saray’a gitmesini engellemekti. Ancak akşam saatlerinde olay farklı boyutlara gitti. 
 
Başkan Fikret Orman, Q7 ile herhangi bir anlaşmalarının olmadığını ve sözleşmeli futbolcuları olduğunu söyledi. Biraz araştırdığımızda ise olayın perde arkasında Galatasaray’ın olduğu ortaya çıktı. Portekizli oyuncunun devre arasında Galatasaray’a gitmek istediği ancak yönetimin, ‘4 ay Türkiye’de başka takıma gidemez’ maddesi nedeniyle elinin kolunun bağlandığı ve bu nedenle sözleşmeyi feshetmeye yanaşmadığı öğrenildi. Quaresma’nın sezon sonuna kadar Beşiktaş’tan parasını alıp lig bitiminde de Aslan’a imza atmayı düşündüğü ifade edildi.

Habertürk