Q7 kovalıyor, o kaçıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, kendisinden özür dilemek isteyen Quaresma ile bir araya gelmemek için elinden geleni yapıyor. Q7’nin son yaşananlar sonrasında ders aldığı belirtildi

Q7 kovalıyor, o kaçıyor
15 Mart 2012 Perşembe 09:55 tarihinde eklendi.

 

Ricardo Quaresma ile yaşadığı polemik nedeniyle Atletico Madrid maçından beri gündemden düşmeyen, Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Portekizli oyuncuyla adeta köşe kapmaca oynuyor. Siyah-beyazlı teknik adam, kendisinden özür dilemek isteyen Quaresma ile karşı karşıya gelmemek için onun yer aldığı gruba farklı saatlerde antrenman yaptırdı.
 
Carvalhal’a ettiği küfürler nedeniyle pişman olduğunu ve özür dilemek istediğini yakın çevresine söyleyen Quaresma, aynı tesiste bulunmalarına rağmen hocasını bir türlü yakalayamıyor. Yaklaşan Avrupa Şampiyonası nedeniyle Portekiz Milli Takımı’nda oynamak için öncelikle Beşiktaş’ta oynamasının farkında olan Q7’nin, hem Carvalhal hem de takım arkadaşlarından özür dileyeceği bildirildi.
 
Atletico Madrid başta olmak üzere birçok maçlarda pas alamadığı için sinirlerine hakim olamadığını da yakın çevresine söyleyen Ricardo Quaresma’nın, son yaşananlardan ders aldığı ve herkesten özür dileyerek Beşiktaş’taki eski günlerine dönmek istediği vurgulandı.
 
Dün idmana çıktı
Öte yandan Beşiktaş’ta Atletico  maçında kadroda olmayan futbolcular dün de idman yaptı. UEFA listesinde yer almayan oyuncuların yanı sıra, bu maç için kadroya alınmayan Quaresma’nın da katıldığı antrenmanın 1,5 saat sürdüğü bildirildi. Carvarval idman öncesi futbolculara Atletico’nun kasetlerini izlettirdi.