Q7 rest çekti!

Beşiktaş Yönetimi'nin kırmızı kart görenlere verdiği astronomik cezalara yıldızlar karşı çıktı: Bu rakamları ödememiz mümkün değil.

Q7 rest çekti!
13 Mart 2011 Pazar 17:13 tarihinde eklendi, 1.244 kez okundu.

 

Başkan Yıldırım Demirören, İzmir’de önceki gün yöneticilerle bir araya gelmiş ve kırmızı kart gören yıldızların cezalarına zam yapmıştı. Manisa maçı öncesi saklı tutulan bu karar, oyundan atılıp takımı yalnız bırakan futbolculara dün bildirildi. Ancak 180 bin Euro ödemesi gereken Ricardo Quaresma ile 200 bin Euro ceza alan Matteo Ferrari, Yönetim’in bu tutumu karşısında isyan bayrağını çekti. Çünkü Siyah-Beyazlılar’da cezalarla ilgili yönetmelik açık; eğer bir futbolcu takımını kırmızı karttan dolayı yalnız bırakırsa, oyuncuya verilecek en fazla ceza 30 bin Euro olarak belirtilmiş. Bu yüzden başta Q7 olmak üzere Ferrari’nin konuyla ilgili olarak, “Kesinlikle bunu bize yapmaya hakkınız yok. Sezon başında disiplin kurallarını içeren kulübün hazırladığı ve bizlerin imzaladığı yönetmelik ortada” dediği öğrenildi.
 
Kararın değişmesi zor
Tabii ki bu tepki karşısında şok olan yöneticiler, iki futbolcuya, İzmir’de kalan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu’nun dönüşünü beklemelerini söyledi. Ancak bu da isyanı bastırmaya yetmedi. 
 
Alınan bilgiye göre yöneticilerin, “Prestij ve tur kaybettik. Evet yönetmeliğimiz var, ancak nasıl özel durumlarda özel primler veriliyorsa, tersi olunca da  cezalar kaçınılmazdır” diyerek verdikleri kararın değişmeyeceğine vurgu yaptıkları belirtildi.

Fanatik