Quaresma elveda dedi

Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Quaresma, Türkiye'den ayrıldı. Q7'yi havalimanında bir grup Siyah-beyazlı taraftar ve Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı uğurladı.

Quaresma elveda dedi
20 Aralık 2012 Perşembe 17:06 tarihinde eklendi.

Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, Türkiye'den ayrıldı.

 
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 15:00'te kalkan özel uçakla Lizbon'a giden Portekizli oyuncuyu havalimanında Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Serdal Adalı uğurladı. Ayrıca havalimanına gelen bir grup Siyah-beyazlı taraftar da Quaresma'yı yolcu etti.
 
Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Ricardo Quaresma, "Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi çok özleyeceğim. Burada çok güzel günler geçirdim. Kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmeyi düşünüyordum. Ama üzgünüm ki bazı şeyler değişti. Başta yönetim kurulu değişti. Ama sonuç olarak hayat bu" dedi.
 
Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı da, röporajlarında kendisi için "Serdal Adalı benim babam gibidir" diye Quaresma için, "Ben de O'nu oğlum gibi görüyorum" diye konuştu.
 
Serdal Adalı ayrıca, "Camiam adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

NTV